1 - Best Weed and Best High Indoor at C.A.B.A. Cup (5th Edition)

White Widow (Dutch Passion)

White Widow staat bekend om haar uitbundige, consistente groei en de productie van toppen met dat uitgesproken, prikkelende aroma, waar cannabis liefhebbers over de hele wereld zo dol op zijn. Dit is een van de weinige authentieke variëteiten met echte 1980 F1 genetica, verantwoordelijk voor die "originele" geur, smaak en high. Een zeer krachtige strain die haar reputatie absoluut waarmaakt.

Genetica Indica-dominant
Ouders Brasil x Indian
Bloeitijd 8 weeks
THC% 18.9%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.95
€ 34.95
3 zaden € 34.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Weed and Best High Indoor at C.A.B.A. Cup (5th Edition)
Beschrijving
Beschrijving

White Widow: Legendarische Dutch Passion soort, het oogappeltje van Amsterdam

Als je je ganja tuin wilt vullen met legendarische wiet, zou het volslagen onnozel zijn om geen White Widow van Dutch Passion te kweken. Echt waar, deze soort is de Muhammad Ali (R.I.P) onder de cannabis; de plant brengt je knock out met een couch-locking effect. Dutch Passion voorziet ons voortdurend van hoogwaardige marihuana genetica, door het zorgvuldig stabiliseren en kruisen van hun varianten. Ze hebben ervoor gezorgd dat de old-school White Widow vibes nog steeds in de lucht hangen met deze mooie plant.

WHITE WIDOW - GROEI

Zowel binnen- als buitenkwekers kunnen consistente, veel-opleverende planten verwachten, die kunnen verschijnen in verschillende vergelijkbare fenotypen. Na ongeveer 8 bloeiweken zijn de White Widow toppen klaar voor de oogst. De planten hebben een gemiddeld formaat en zijn ietwat compact, perfect voor kleinere plantages. De aroma's en smaken zijn zeer krachtig, dankzij het intrigerende terpenenprofiel van White Widow. Het is dan ook belangrijk om de temperatuur onder de 26°C in de laatste fase van de bloei te houden, anders kunnen de terpenen verdwijnen, waardoor de pracht minder wordt, en iedereen verdrietig is.

WHITE WIDOW - GENETICA EN EFFECTEN

Deze indica-dominante dame zorgt voor zeer ontspannen en chille highs. Als je herinneringen wilt ophalen aan de jaren '90, dan is White Widow de perfecte soort. Deze triomfantelijke plant is afkomstig van Braziliaanse en Indiase genetica - het klassieke White Widow recept. Met een THC gehalte van 18.9%, kun je krachtige highs verwachten. Hoewel het een down-tempo indica is, zijn de highs zeer uniek. Je moet deze klassieker uitproberen om dat te kunnen begrijpen.

  • Hoe Maak Je Zelf Hasj?

    Thuis hasj maken is een fluitje van een cent. Je hoeft maar weinig zaken aan te schaffen en soms zelfs helemaal niks! Hier lees je onze handleiding voor het maken van hasj.

Recommended products
White Widow belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dutch Passion