Tundra 2 (Dutch Passion)

Dutch Passion pakte de genetica van hun originele Tundra en tilde deze naar een hoger niveau door verfijning en selectieve teelt. Het resultaat is meer consistentie, opbrengst en kracht. Met genetische wortels in de Passion #1 strain, produceert Tundra #2 een subtiele citrussmaak en wekt een meedogenloze, lichamelijke high op. Ze vraagt 10-11 weken van zaad tot oogst, die gemiddeld groot is.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Passion #1 x indica auto
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Tundra 2: Geen bevrorenheid, maar een deken van ijs-achtige trichomen!

Dutch Passion verbeterde haar Tundra variant en ontwikkelde een tweede versie, Tundra 2. De high is buitengewoon, de ontwikkeling krachtig, de toppen verrukkelijk... wat moeten we nog meer vertellen? Tundra 2 ontwikkelt ongelooflijke kristallen die de suikerblaadjes en bloemkelken bedekken. Deze plant is gewoon betoverend.

TUNDRA 2 - GENETICA EN EFFECTEN

Dankzij de indica-dominantie wekt Tundra een diepe, meditatieve high op. Als je de ruimte wil verkennen vanaf de bank, zal deze soort je helpen. Haar erfgoed kan worden herleid naar Passion 1 en een indica autoflowering soort. Dutch Passion is behoorlijk geheimzinnig over de gebruikte genetica voor hun prachtige soorten, hoewel aan de kwaliteit nooit hoeft te worden getwijfeld. Dankzij het gemiddelde THC-niveau, een klassiek kenmerk van autoflowering soorten, is een functionele high gebruikelijk.

TUNDRA 2 - ONTWIKKELING EN SMAKEN

Binnen- en buitenkwekers kunnen gemiddeld grote opbrengsten verwachten. Tundra 2 blijft vrij klein, wat perfect is voor beginners, kwekers die zelf ook klein van stuk zijn en discrete projecten. In slechts 10-11 weken vanaf zaad is de levenscyclus voltooid. Het citrusaroma is verrukkelijk; na een trekje van deze soort zullen gebruikers tijdelijk in oma's keuken vertoeven, waar verrukkelijke citroentaarten op tafel staan!

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion