Purple 1 (Dutch Passion)

Purple #1 van Dutch Passion is een old-school strain uit de jaren '80 die beroemd is geworden om haar opvallende paarse kleuren en fruitige smaak. Ze wekt ook een snel inslaande, cerebrale high op. Purple #1 zal buiten floreren en kan goed tegen koudere klimaten, zoals het Nederlandse. De bloeiperiode bedraagt 8 weken en ze kan tot 350g/plant leveren.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Purple Afghani x indica x sativa
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 250-350g/plant
Hoogte (buiten) 1.5-2.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Purple 1 - Back to the 80's met perfect paarse toppen.

Dutch Passion biedt deze verbazingwekkende paarse strain aan vanwege de indrukwekkende high en de schitterende schoonheid. Deze strain stamt uit de jaren '80. Sinds die tijd selecteert en stabiliseert Dutch Passion deze waanzinnige paarse strain vanwege de perfecte kwaliteit. Als de toppen eenmaal paars worden ziet je tuin er uit als een plaatje van de Efteling. Cannabisliefhebbers noemen deze paarse strains "purps". Zoals bijvoorbeeld: "kijk papa deze mooie purps doen het goed in mamma's tuintje". Of: "Tante Sjaan wordt morgen 88 jaar! Op haar verjaardagsfuif wil ze graag wat te gekke purps blowen.

PURPLE 1 - EFFECTEN EN GENETICA

De perfecte combinatie van 50% sativa en 50% indica zorgt voor een all-round high. Na het gebruik begint het lekker in je buik te kriebelen waarna de inspirerende purp-vibes zich aandienen. Kalmerende en chille gevoelens nemen het daarna over, de geest ontspant zich. De genetica omvatten zowel indica, sativa en Pure Afghan strains. Het gemiddelde THC-gehalte maakt van deze purp een perfect rokertje voor de dagelijkse gebruikers die overdag nog enigszins willen kunnen functioneren.

PURPLE 1 - KWEEK EN AROMA'S

Binnenkwekers kunnen een gemiddelde oogst tegemoetzien, de toppen zijn van topkwaliteit. Purple 1 levert gemiddeld 250-350g/plant op van schitterende purp's. Buitenkwekers zien hun plant 150-250cm hoog worden. Binnen worden de planten ook gemiddeld hoog. De bladeren zien er vaak sativa-achtig uit en de toppen worden lekker kleverig. Buiten in koudere klimaten groeit ze ook prima. Door de korte bloeiperiode van 8 weken is ze klaar voor het weer omslaat. De toppen geven een heerlijk geurtje af en dat proef je in de smaak.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion