Brainstorm (Dutch Passion)

Deze strain combineert de robuustheid van de beroemde Northern Lights No.5 met de extreme kracht van Haze. Deze twee strains zijn belangrijke hoekstenen uit de traditionele, Amsterdamse genenbank. Northern Lights is verantwoordelijk voor een grote opbrengst, terwijl Haze bijdraagt in aroma. Dit is een heel acceptabel compromis tussen opbrengst, smaak en kracht. Een Win-Win-Win situatie!

Genetica Indica-dominant
Ouders Northern Lights #5 x Haze
Bloeitijd 9 weken
THC% 12-14%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Brainstorm: het resultaat van een verhitte brainstorm sessie

De crew van Dutch Passion kwam samen voor een brainstorm sessie. Ideeën, voorstellen, en plannen vlogen door de kamer. 'We moeten de soorten kruisen met de hoogste opbrengsten!', 'Nee, gek, we moeten de meest beestachtige ganja varianten kruisen!', 'Het moet een indica zijn!', 'Ik ben mijn spliff kwijt, heeft iemand hem gezien!?' ... het was een gekkenhuis. Na urenlange verhitte discussies, was het stof neergedaald - Brainstorm was de soort waar ze het allemaal over eens waren.

BRAINSTORM - GENETICA

Deze indica-dominante soort is een van de meest beestachtige soorten op de markt. Dutch Passion heeft de legendarische Northern Lights #5 gekruist met 100% Haze genetica. Oorspronkelijk gecreëerd en door Dutch Passion toegevoegd aan hun zadencollectie in 1996, hebben ze in 2006 besloten om deze variant te verbeteren door het selecteren van de best presterende Brainstorm fenotypen.

BRAINSTORM - EFFECTEN

Na het consumeren van Brainstorm treden er lichamelijke stoned effecten op. De Haze genetica zorgen echter ook voor positieve en verheffende vibes. Als je herinneringen op wilt halen aan de Amsterdamse old-school coffeeshops uit de jaren '90, dan is deze soort de perfecte tijdmachine. Het THC-gehalte ligt tussen de 12-14%. Het is een vrij kalmerende en functionele soort; je kunt je dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren zonder dat je constant een kamer binnen loopt en jezelf afvraagt: "Waarom ging ik ook alweer naar deze kamer...?"

BRAINSTORM - GROEI

Binnen- en buitenkwekers kunnen een overvloed aan wiet verwachten. Als je Brainstorm met liefde en respect behandelt, kun je rekenen op enorme oogsten. Deze soort heeft een gemiddeld formaat. Na 9 bloeiweken is Brainstorm klaar voor de oogst. Deze kruising is een sterke plant, beginnende kwekers zouden een poging moeten wagen. Bij buitenkweek moet deze schoonheid in oktober worden geoogst.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion