Twilight (Dutch Passion)

Dat gevoel, wanneer het oogsttijd is en je de toppen gewoon niet kan afknippen omdat je liever gewoon naar ze staart. Deze strain is een goed gebalanceerde compositie. Twilight heeft paarse toppen, produceert een typische indica high en is een betrouwbare variant voor buiten. De prachtige, paarse toppen zijn begin oktober rijp. Als je haar goed behandelt, kunnen de toppen wel 50cm lang worden!

Genetica 100% indica
Ouders Afghani
Bloeitijd 7.5 weken
THC% 10-15%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 1-1.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Twilight: Deze 100% indica produceert Mad Purps

Twilight is dat moment van de dag waarop de zon nog niet zichtbaar is, maar de aarde desalniettemin verlicht wordt en waar prachtige, kleurrijke patronen de hemel versieren. Dutch Passion creëerde met Twilight een betoverende soort, die net zo krachtig en bruisend is als deze mystieke, natuurlijke gebeurtenis. Serieus, de kleuren, de high en de oogst zijn zo betoverend dat zelfs de hardnekkigste voorstander van het verbod op cannabis zich zou bekeren. Deze plant is speciaal gemaakt met buitenkwekers en indica fanatici in gedachte.

TWILIGHT - ONTWIKKELING

Dutch Passion zorgde ervoor de beste fenotypes te selecteren en stabiliseren, gebaseerd op hun veerkracht in de buitenlucht. De nadruk werd gelegd op een korte bloeiperiode, zodat de toppen rijpen voordat de vorst inzet. Daarom kan Twilight al na een bloeiperiode van 7,5 week worden geoogst. De dieppaarse kleuren geven de toppen een mysterieus en verrukkelijk uiterlijk. Zowel binnen- als buitenkwekers mogen zich verheugen op een fatsoenlijke opbrengst. Twilight wordt ongeveer 100-150cm hoog. Als deze soort buiten wordt gekweekt, kan er eind september of begin oktober worden geoogst.

TWILIGHT - GENETICA EN EFFECTEN

Deze verbazingwekkende cannabisplant bestaat voor 100% uit indica genetica, uitsluitend van Afghani landrassen. Na het roken van de paarse toppen, zullen diep narcotische vibes en ontspannende sensaties de overhand krijgen. Het is verstandig deze voor het slapengaan te gebruiken, anders zullen de dagelijkse taken moeten worden verschoven. Als je een avond wil chillen met vrienden of je geliefde en een cheesy film wil kijken, is Twilight de perfecte wiet voor de situatie. Het THC-gehalte van 15% lijkt misschien laag, maar de mix van diverse cannabinoïden en terpenen maken Twilight krachtiger dan ze doet vermoeden.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion