1 - High Life Cannabis Cup (Category Bio)

Jorge's Diamonds 1 (Dutch Passion)

Ooit een klap in het gezicht gehad van een plant? Nee? Probeer Jorge's Diamond #1. Het THC gehalte van 16-18%, veel THCV, CBD en CBN en de buitengewone smaken van wilde honing en frambozen zullen zeker indruk maken. De genen van deze eenvoudig te kweken, indica dominante hybride werden geselecteerd door Jorge Cervantes zelf. De bloeiperiode van Jorge's Diamonds #1 is ongeveer 8,5 week.

Genetica Indica-dominant
Ouders Jorge's Diamonds 1
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 16-18%
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Life Cannabis Cup (Category Bio)
Beschrijving
Beschrijving

Jorge’s Diamonds 1 - Gecreëerd uit Mr. Cervantes's selectie van Dutch Passion soorten

Jorge’s Diamonds 1 werd geproduceerd na een nauwe samenwerking met Jorge Cervantes, een absolute legende. Elke ganja veteraan weet wat hij voor de cannabis gemeenschap heeft gedaan. Jorge kreeg een tour door de kwekerij van Dutch Passion en selecteerde zijn favorieten. Er hoeft uiteraard niet te worden getwijfeld aan de smaak van de man. Dutch Passion genereerde vervolgens deze onberispelijke soort, die gemakkelijk alle negativiteit verdrijft, waardoor genoeg ruimte ontstaat voor die positieve vibes.

JORGE'S DIAMONDS 1 - ONTWIKKELING

Mensen, de opbrengsten zijn buitengewoon. Zowel binnen- als buitenkwekers ontvangen overvloedige hoeveelheden met toppen, die schitteren als diamanten terwijl hars de prachtige bloemkelken bedekt. De planten worden gemiddeld groot, perfect voor bijna elke ganja operatie. De creatie van diamanten duurt miljoenen jaren en er is ongelooflijk veel druk voor nodig. Dutch Passion besloot dit proces wat te versnellen; na een bloeiperiode van 8,5 week kunnen Jorge's Diamonds worden gedolven.

JORGE'S DIAMONDS 1 - GENETICA, EFFECTEN EN SMAKEN

De highs zijn krachtig en houden lang aan. Deze indica-dominante soort levert klassieke couch-locking vibes en het THC-niveau schommelt tussen 16-18%. Het exacte erfgoed van deze uitmuntende soort blijft geheim, hoewel we kunnen verzekeren dat de ouderplanten waarschijnlijk tot de veteranensoorten van Dutch Passion behoren. Hoge hoeveelheden CBD, THC en CBN werden gedetecteerd, waardoor deze variant zeer veelzijdig is. De smaken zijn verrukkelijk. Zo bijzonder, dat je moet oppassen niet te kwijlen op de toppen. Honing- en frambozensmaken wekken nostalgische gevoelens op van "chillen in de tuin, onder een zalige zomerzon". Als je wil koken of bakken met deze soort, zou je serieus moeten overwegen wat frambozenflappen te maken.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion