Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Feminized Dutch Passion

Dutch Passion revolutioneerde de cannabis scene toen ze feminized marijuana zaden uitvonden in de jaren 1990. Met zaden die alleen tot vrouwelijke cannabisplanten uitgroeien (vandaar de naam "feminized"), hebben cannabis cultivars nu minder zaden nodig, kunnen in kleinere ruimten kweken en zijn in staat om veel tijd en energie te besparen tijdens het kweken. Of je nu binnen of buiten kweekte, feminized zaden maakten het kweken van top kwaliteit wiet voor iedereen gemakkelijker. Vandaag de dag, staan feminized zaden voor een groot percentage van alle cannabis zaden die verkocht worden. Zativo's lijst van de top 5 feminized Dutch Passion zaden kan je helpen om in een mum van tijd jouw favoriete feminized cannabis soort te vinden!

1. Blueberry (Dutch Passion)

 • 80% indica - 20% sativa
 • Blueberry
 • 9 weken

Blueberry is één van de meest populaire soorten van Dutch Passion, en niet zonder reden. Als je haar kweekt en als je eenmaal een voorproefje hebt gehad van deze beroemde soort, zul je zeker zien waarom! Een van de geweldige kwaliteiten van Blueberry is haar verbazingwekkende, fruitige bosbes aroma dat haar doet opvallen tussen soorten en altijd een eerste keuze maakt onder kenners! Maar het is niet alleen haar fruitig-frisse aroma wat Blueberry populair maakt, sinds dat de soort enkele decennia geleden werd geïntroduceerd. Met haar verschillende tinten blauw tijdens haar kweek, is Blueberry een uitzonderlijk mooie plant die een puur genot kan zijn om gewoon naar te kijken. Terwijl de soort niet de optimale keuze is voor nieuwe telers, omdat ze soms een beetje kieskeurig kan zijn als het gaat om voeding, is haar uitstekende aroma en vervolgens haar zeer ontspannende en verfijnde Blueberry high altijd meer dan belonend voor de inzet van de teler.

Lees meer over Blueberry (Dutch Passion)

2. Frisian Dew (Dutch Passion)

 • 50% indica - 50% sativa
 • Super Skunk x Purple Star
 • 7.5 weken

Frisian Dew van Dutch Passion wordt beschouwd als één van de mooiste outdoor cannabis soorten. De 50% Indica en 50% Sativa kruising tussen een Skunk en een Purple Star verlekkert met een schitterende vertoning van paarse kleuren wanneer ze groeit. Maar ze is niet alleen geweldig om te zien. Ze is populair bij telers, omdat ze heel gemakkelijk te kweken is, wat Frisian Dew een goede keuze maakt voor de minder ervaren kweker die buitenteelt wilt proberen. De soort heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels waardoor je haar kan kweken in zelfs een minder dan optimaal klimaat zoals in Noord-Europa en het Verenigd Koninkrijk. Een andere kwaliteit waarom kwekers van Frisian Dew houden, is haar zeer goede opbrengst. De soort heeft een optimale steel-blad verhouding die het mogelijk maakt dat het licht haar bladeren raakt, voor maximale oogsten van vette en sappige toppen. Het is omwille van de uitstekende groeikwaliteiten en tenslotte haar rijke aroma en krachtige high dat ze de High Life Holland in 2008 won. Wanneer gerookt, begint haar effect als een energieke en verheffende cerebrale high dankzij haar Sativa kant en zal dan soepel overgaan in een super ontspannen Indica stone.

Lees meer over Frisian Dew (Dutch Passion)

3. Orange Bud (Dutch Passion)

 • Sativa dominant
 • 100% Skunk
 • 7.5 weken

Orange Bud van Dutch Passion is één van de "Original 100% Skunks” - en nog steeds beschouwd als een van de beste Skunk variëteiten. De soort vindt zijn oorsprong in de vroege jaren 1980, waar het zorgvuldig geselecteerd en gekweekt werd uit de beste Skunk genetica. Het resultaat is een geweldige soort die niet alleen super potent is maar ook zeer stabiel en robuust om te kweken. Dit maakt Orange Bud een favoriete soort, zelfs voor minder ervaren kwekers die altijd kunnen uitkijken naar verbazingwekkende opbrengsten van compacte, dicht op elkaar gepakte toppen die bol staan met sappige hars. Wanneer ze pronkt met haar mooie oranje stamperhaartjes tijdens de groei, zul je weten waar ze haar naam van krijgt! Orange Bud is nog steeds een all-time favoriet vooral onder de vele Skunk liefhebbers die er zijn. Met haar zeer krachtige effect dat verheffend en cerebraal is, is ze de perfecte smoke voor overdag die je een boost van energie en creativiteit kan geven zonder je uit evenwicht te brengen. Haar aangename zoete smaak met frisse citrus tonen zoals die van rijpe sinaasappelen draagt ​​bij aan de kwaliteit van deze geweldige Skunk!

Lees meer over Orange Bud (Dutch Passion)

4. Durban Poison (Dutch Passion)

 • Sativa dominant
 • Durban Poison
 • 8.5 weken

Durban Poison van Dutch Passion is één van die klassieke outdoor soorten die onberispelijk gekweekt werd, zodat ze zelfs in extreme omstandigheden kan groeien. De zeer sterke soort gedijt in tropische hitte evenals in onze koude noordelijke klimaten. Volgens de cannabis geschiedenis, kwam Durban Poison naar Europa vanuit Zuid-Afrika in de jaren 1970. Sinds die tijd werd de soort vele malen verfijnd, waardoor ze zich kon aanpassen aan ons koude en regenachtige weer. Durban Poison werd gekweekt met Indica genetica die duidelijk zijn wanneer je de brede bladeren ziet vroeg tijdens de groei, maar ze zal later weer meer van haar Sativa kant vertonen met de typische smalle “vinger" bladeren. Telers houden er niet alleen van dat ze bestand is tegen schimmels en sommige van de algemene cannabis plagen, ze is ook een van die soorten die altijd consistente en zeer hoge opbrengsten zal leveren. Wanneer je Durban Poison rookt, kun je genieten van haar typische Haze smaak die pittig is met hints van kruidnagel, zoethout en anijs. Haar zeer krachtig high is wat je zou verwachten van een eerste klas Sativa: haar effect is verheffend en energiek wat Durban Poison een geweldige smoke maakt als je een boost van energie en creativiteit wilt.

Lees meer over Durban Poison (Dutch Passion)

5. Power Plant (Dutch Passion)

 • Sativa dominant
 • Power Plant
 • 8 weken

Power Plant van Dutch Passion is één van die soorten waar je van zou kunnen zeggen dat echt alles goed is. Dankzij dat ze een zuivere soort is in plaats van een inteelt kruising, is ze een uitzonderlijk stabiele plant die bijna overal kan groeien. Je kunt haar binnen of buiten kweken hoewel ze tot haar volle potentieel zal groeien in zonnige, warmere klimaten. Ze is een zeer goede keuze als je haar wilt kweken in een kas. Een ander voordeel dat voor Power Plant spreekt is dat ze niet te hoog zal groeien. Met een maximale hoogte van 1-1,5m heb je niet te veel ruimte nodig om haar te kweken. Wanneer de omstandigheden gunstig zijn, kan ze 500-600 gram/m2 opbrengen. Maar haar stabiliteit, betrouwbaarheid en uitstekende opbrengsten als je haar kweekt zijn slechts een paar van de kwaliteiten van Power Plant. Cannabis liefhebbers houden van haar verfrissende en gladde smoke die een aangename zoete nasmaak heeft. Dankzij haar grote hoeveelheid THC, is ze een zeer krachtige smoke die verheffend en energiek is, precies het juiste ding om overdag van te genieten!

Lees meer over Power Plant (Dutch Passion)