Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

TOP 5 DRAAGBARE VAPORIZERS

ZATIVO'S FAVORIETE TOP VIJF VAN PORTABLE VAPORIZERS

Je kunt op heel veel verschillende manieren van je goeie ouwe kruid genieten, maar er is één methode voor het gebruik van cannabis die om verschillende redenen opvalt. We hebben het hier over de portable vaporizers. Hoewel er helemaal niks mis is met het draaien en genieten van een ouderwetse joint zorgt de portable vaporizer voor een snelle, schone en vaak spaarzame manier om van je kruiden te genieten. Als je een vaporizer gebruikt zijn de temperaturen lager dan bij het roken, waardoor de actieve bestanddelen zoals THC verdampen, zonder de nevenverschijnselen van verbranding. Vaporizers zijn er in ontelbare vormen en formaten, maar voor nu willen we ons richten op de portable vaporizers; ze zijn handig, passen in je zak en zijn eenvoudig door te geven aan de vrienden.. Bekijk hier onze lijst van favoriete portable vaporizers.

1. Storm

De vaporizer Storm is een makkelijk te gebruiken verdamper. Deze vaporizer is zowel geschikt voor droge wiet als voor olies en hars. Bij de aanschaf van een vaporizer Storm krijg je een USB-oplader, een borstel, pincetten en een verpakkingshulpmiddel meegeleverd. De Storm bestaat uit drie delen: een mondstuk, een keramische warmtekamer en een batterijkamer. In tegenstelling tot veel vaporizers kun je bij de Storm de batterij gemakkelijk vervangen. Dit is dan ook een groot voordeel. Je zet hem aan door er vijf maal op te tikken. De batterijduur wordt door middel van vijf verschillende kleuren aangegeven.

Deze geweldige vaporizer heeft vijf temperatuurinstellingen, zodat je als roker meer controle over de hitte hebt. Je kunt de temperatuur veranderen door de aanknop twee seconden in te houden. Deze vaporizer kan ongeveer 0,3g wiet bevatten. Het beste aan deze vaporizer is de isolatie tussen de electronica en de luchtweg, waardoor de damp geweldig smaakt. Het design ziet er erg strak uit. Het heeft een geheel zwarte gladde buitenkant die bij bijna iedere gelegenheid past.

Lees meer over Storm

2. O.penVAPE Ziggy Marley Conscious Party Vaporizer

Zoek je een betaalbare vaporizer van goede kwalitiet, dan zal de O.penVAPE Ziggy Marley Conscious Party vaporizer zeer zeker aan je verwachtingen voldoen. Ziggy Marley is, uiteraard, een wereldbekende Reggae artiest en de oudste zoon van Bob Marley. Zijn prachtige handtekening op de vaporizer bevat ongeveer 0,3 gram wiet. Om hem aan te zetten, dien je er drie keer op te tikken. Houd de knop ingedrukt om de temperatuur te verhogen. Het is een vaporizer voor gedroogde planten met een Micro USB-aansluiting waarmee je de vaporizer kunt opladen. Tijdens het opladen zie je een rood lampje branden dat groen wordt zodra de vaporizer volledig opgeladen is. Zodra de lampjes niet meer knipperen, kun je een trek nemen.

Schoonmaakborstels en een paar schermen worden bij deze vaporizer meegeleverd. Het ontwerp is echt cool; het heeft een houten buitenlaag met de handtekening van Ziggy erop. Wil je tijdens een ska- of reggaefestival wiet verdampen, dan is dit dus een echte aanrader. Daarnaast steun je met je aankoop van deze vaporizer de non-profitorganisatie U.R.G.E. Deze organisatie helpt kinderen met hun educatie en met andere behoeften.

Lees meer over O.penVAPE Ziggy Marley Conscious Party Vaporizer

3. PAX 3

De PAX 3 is een van de meest populaire vaporizers die er zijn. Het ontwerp is erg futuristisch, alsof het rechtstreeks uit een Sci-Fi film komt. Hij is in verschillende metalen kleuren verkrijgbaar. De PAX 3 komt met een USB-oplader met een magnetisch lader. Het verbluffende aan de PAX 3 is dat je zelf kunt kiezen hoeveel je in de kamer doet: je krijgt namelijk een hulsel voor een volledige dekking en een voor een halve dekking. PAX 3 kan daarnaast ook concentraten verdampen.

Om het apparaat aan te zetten hoef je slechts eenmaal op de knop te drukken. Door de aanknop ingedrukt te houden, kun je de huidige hitte-instelling zien. Deze kun je gemakkelijk aanpassen. Fantastisch aan de PAX 3 is dat hij zeer snel verhit wordt. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat de damp eruit komt. Deze vaporizer is inclusief een tweedelig mondstuk en een app! Jawel hoor, je hebt een app die de verschillende instellingen bijhoudt, zodat je je verdampingservaring helemaal op maat kunt maken. De damp is zeer zacht. Je kunt de PAX 3 ook met een waterpijp gebruiken. Het inhaleren van verdampte trekken van een waterpijp is een hemelse ervaring!

Lees meer over PAX 3

4. Magic Flight Launch Box

Dit is een absolute klassieker! Deze vaporizer bestond al lang voordat de high-tec vaporizers de wereld inkwamen. Met het houten design en de coole markeringen verdient deze vaporizer de eerste prijs voor de best uitziende vaporizer van het jaar. In de kamer kan voldoende wiet, namelijk 0,5g tot 1g. Deze vaporizer met een vintage uitstraling werkt door de wiet in de kamer te doen, deze dicht te doen met de schuifklep en vervolgens de batterij er met de hand in te doen. Hierdoor wordt de wiet verhit, waardoor er een prachtige damp ontstaat.

De Magic Flight Launch Box is inclusief een batterij-oplader, batterijen, schoonmaakborstel en een glazen mondstuk. Het meest indrukwekkende aan deze vaporizer is de levenslange functionele garantie. Dat zegt eigenlijk alles over het vertrouwen dat de makers in de kwaliteit en de duurzaamheid van de Magic Flight Launch Box hebben!

Lees meer over Magic Flight Launch Box

5. De Grasshopper

Deze vaporizer is kunstig uitgerust en heeft de karakteristieken van een balpen. Het is haast onmogelijk om vast te stellen dat het een vaporizer is, totdat je hem nauwgezet nader bekijkt. Wil je graag stiekem een trekje nemen, dan is de Grasshopper de ideale keuze. Bovendien verhit hij zeer snel. Je zet hem aan en binnen een seconde kun je al een trek nemen. Je kunt in dit juweeltje ongeveer 0,3g wiet doen.

Het ontwerp is zeer robuust. Hij wordt gemaakt van titanium of roestvrij staal. Ook zit er levenslange garantie op. Hij is duurder dan andere vaporizers, maar het extra geld is zeker de moeite waard. De Grasshopper heeft een fantastische luchtdoorlating waardoor de roker de kamer extra dicht kan bepakken met vochtige wiet. Je kunt de hitte aanpassen door aan het topje te draaien. Dit is een zeer inventieve manier om de hitte te reguleren. De oplader is erg cool. Zet simpelweg een ring op het topje van de pen. Deze ring trekt als een magneet naar de vaporizer en laadt op. Het is ook mogelijk om extra accessoires te kopen waarmee je de Grasshopper aan een waterpijp kunt bevestigen.

Lees meer over De Grasshopper