De Grasshopper

Kwaliteit en duurzaamheid komen samen in de meest kosten-effectieve draagbare vaporizer. Dit bijzondere object is gemaakt van roestvrij staal of titanium voor een optimale levensduur, de geavanceerde technologie maakt gebruik van een batterij die lang meegaat, en een flinke hittebron heeft, voor de echte die-hard gebruikers van vaporizers.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 34 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 284.23
Titanium € 344.23
RVS € 284.23

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

De Grasshopper: Een duurzame en discrete draagbare vaporizer

De Grasshopper is een draagbare vaporizer voor kruiden die discreet en stevig is. Doordat hij er uit ziet als een pen zal door de gemiddelde medemens niet snel ontdekt worden dat het helemaal geen schrijfgerei is. Klip hem in je borstzakje en geen haan die er naar kraait. Maar pas op! Iemand zou kunnen vragen om hem even te mogen lenen om iets te noteren.

De vaporizer ligt prettig in de hand, en hoewel hij zeer compact is gaat de batterij erg lang mee, de hittebron is krachtig genoeg zodat je hem de hele dag kunt blijven gebruiken zonder dat hij hoeft te worden opgeladen. Gewoon een uurtje in het stopcontact, en hoe hard je er ook aan trekt, deze kleine vaporizer kan dat allemaal wel aan. Je stopt er doorgaans 0,1 tot 0,3 gram kruiden in, voor telkens weer een consistente hit.

GEBRUIKSAANWIJZING

• Schroef de dop van de pen
• Vul met kruiden naar keuze
• Zet de pen aan (cirkel van rode lampjes)
• Klaar voor gebruik zodra de lampjes blauw zijn

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Grasshopper