De meer doorgewinterde cannabis kwekers geven vaak de voorkeur aan regular cannabis zaden wanneer ze 100% natuurlijke en onbewerkte zaden willen hebben. Hoewel regular zaden zich kunnen ontwikkelen tot mannelijke of vrouwelijke planten, is dit essentieel voor gevorderde kwekers die hun eigen hybriden of zaden willen creëren, omdat ze zowel een mannelijke als een vrouwelijke plant nodig hebben om dit te doen. Daarnaast zijn sommige mensen overtuigd dat cannabisplanten, opgekweekt uit regular zaden, stabieler en robuuster zijn vergeleken met cannabisplanten van feminized zaden. Dit is een ander voorbeeld waarom sommige kwekers de voorkeur geven aan regular zaden. Tegenwoordig bieden de meeste zadenbanken uitsluitend feminized zaden aan, maar gelukkig zijn er nog steeds kwekers die hun creaties ook in regular vorm aanbieden. In deze categorie vind je alle regular zaden die we op voorraad hebben.

Bekijk:

Regular cannabis zaden zijn de klassieke variëteiten, de we allemaal kennen en waar we zo van houden. Regular cannabis zaden kunnen zowel mannelijke als vrouwelijke planten produceren. Hierdoor zijn ze geweldig om mee te telen, omdat de combinatie van beide seksen experimenten toestaat en de diversificatie van de cannabis genenbank. Alle grote namen zijn vertegenwoordigd in onze catalogus met cannabis zaden, zoals de befaamde White Russian of de wereldberoemde Chronic. Als je flexibiliteit wenst in het gebruik van je cannabis zaden, dan moet je in onze catalogus met Regular cannabis zaden zijn!

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren.