Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 10 Feminized Cannabis Zaden

ONZE LIJST MET DE TIEN BESTVERKOPENDE, FEMINIZED CANNABIS ZADEN HIER BIJ ZATIVO

Feminized cannabis zaden zorgen ervoor dat kwekers zich niet langer hoeven te bekommeren over een vervelende mannelijke plant die de oogst verstoort. Zoals de naam al suggereert, zijn feminized zaden altijd vrouwelijk. Hierdoor zijn feminized cannabis zaden populairder geworden dan de traditionele, standaard zaden die zowel mannelijk als vrouwelijk kunnen zijn. Dus hier is onze top tien met feminized cannabis zaden hier bij Zativo, in volgorde van populariteit bij onze klanten.

1. CRITICAL KUSH - BARNEY'S FARM

Critical Kush (Barney's Farm)
 • Critical Mass x OG Kush
 • 100% indica
 • Bloeitijd: 7-9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 10 feminized zaden

Critical Kush van Barney's Farm is de bekroonde kruising van Critical Mass x OG Kush, beiden legendes op hun eigen manier. Het resultaat is een krachtige, veerkrachtige en uitbundige cannabis plant die een lach op het gezicht zal toveren bij zowel beginners als veteranen. Gerookt creëert Critical Kush een verfrissende, geurige, zurige smaak op met aardse-vochtige ondertonen. Dankzij haar pure kracht, die uit wel 25% THC kan bestaan, is Critical Kush perfect om aan het einde van de dag te worden gerookt, zodat ze je met gemak in de dieptes van ontspanning kan storten. Nog even een wijze raad: Als je je er niet bewust van bent, kan je gemakkelijk overweldigd raken door haar extreme kracht! Cricital Kush heeft een extreme weerstand tegen fouten, wat betekent dat zelfs beginners goede resultaten kunnen behalen. De meer ervaren kweker zal mogelijk worden beloond met bizar grote oogsten met harsachtige toppen. En dit allemaal in een bloeiperiode van grofweg 8 weken. Ze is een zeer compleet plaatje.

Lees meer over Critical Kush.

2. MOBY DICK - DINAFEM

Moby Dick (Dinafem)
 • Haze x White Widow
 • Sativa-dominant
 • Bloeitijd: 9-10 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 feminized zaden

Net zoals haar naamgenoot, is het cannabis zaadje Moby Dick een gewilde legende. Ze is een cult-klassieker die nog jarenlang populair zal blijven. Moby Dick is een kruising tussen Haze x White Widow en dit leverde een ietwat Sativa dominante hybride op die het beste van Sativa en Indica highs combineert. De geproduceerde rook is voornamelijk aards en brengt vleugen hout, dennen, citrus en wierook mee. De opgewekte high stimuleert de geest en kalmeert het lichaam, waarbij gedachten kristalhelder blijven, alleen volkomen relaxt. Als je buiten kweekt, zal Moby Dick echt veranderen in een mythisch zeemonster. Ze kan 3,5 meter hoog worden en oogsten produceren die 1500g per plant overschrijden, onder ideale omstandigheden. Het is nogal logisch dat deze combinatie van geweldige smaak, krachtige high en overvloedige oogst ervoor gezorgd heeft dat Moby Dick favoriet is bij de meeste cannabis kwekers. De bloeiperiode van Moby Dick bedraagt grofweg 10 weken.

Lees meer over Moby Dick.

3. SUPER CRITICAL - GREENHOUSE SEEDS

Super Critical (Greenhouse Seeds)
 • Skunk x Big Bud x White Widow
 • Indica-dominant
 • Bloeitijd: 8 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

Super Critical van Greenhouse Seeds is de mix van Skunk met Big Bud en White Widow. Het resultaat is een geraffineerde schoonheid die hoogproductief is en een sterke, lichamelijke stone opwekt. De smaak van Super Critical is bedompt, maar doorregen met zoete en pittige ondertonen, dankzij haar gemengde en complexe genen. Deze complexiteit is echter meesterlijk samengevoegd en ze zal de meeste connaisseurs plezieren. De high is bijna narcotisch en voert het lichaam mee naar de ultieme ontspanning. Als een gevolg hiervan is Super Critical populair bij personen die pijn willen verlichten. Super Critical groeit gedreven en is in staat grote, onstuimige oogsten te produceren onder een ervaren hand. Het aanpassingsvermogen van de soort maakt haar ook een geweldige keuze voor diegenen die SoG en SCRoG technieken willen gebruiken. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 8 weken.

Lees meer over Super Critical.

4. AMNESIA HAZE - ROYAL QUEEN SEEDS

Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)
 • Original Amnesia Haze
 • Sativa-dominant
 • Bloeitijd: 10-11 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 feminized zaden

Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een sativa dominant beest die de beste Amerikaanse en Nederlandse genen combineert. Amnesia Haze is een ideale soort voor diegenen die van een volle smaak houden, omdat ze inslaat met een sterke, zoete citrussmaak en aroma, opgevolgd door een bedompte, aardse smaak. De high is echter het meest gewilde aspect van Amnesia Haze. Ze wekt een onverzettelijke, cerebrale high op die je het gevoel zal geven alsof je naar de wolken bent afgeschoten. Het is terecht dat Amnesia Haze vaak omschreven wordt als een ervaring die overeenkomt met het indrukken van de "reset" knop in je geest, waardoor stress en zorgen na een zware dag van je afglijden. Na de landing op aarde, zal je geest zich fris en gerevitaliseerd voelen. Amnesia Haze wordt gemiddeld groot en produceert een gulle oogst die bij haar postuur past. Dit ligt meestal rond de 600 gram per vierkante meter onder geweldige omstandigheden. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 12 weken; dit is iets aan de lange kant, maar deze krachtige, sativa dominante hybride is het wachten waard. Amnesia Haze is een old-school klassieker en een blijvende favoriet van veel cannabis rokers.

Lees meer over Amnesia Haze.

5. MONEY MAKER - STRAIN HUNTERS

Money Maker (Strain Hunters)
 • Master Kush x Hindu Kush x Skunk
 • Indica-dominant
 • Bloeitijd: 8-9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

Money Maker van Strain Hunters, een afsplitsing van Greenhouse Seeds, is een gevarieerde mix van drie beroemde, zeer gerespecteerde soorten, namelijk Master Kush x Hindu Kush x Skunk #1. Het resultaat is een zoete en kranige soort die absoluut een plaatsje verdient op elke lijst met beste cannabis zaden. De smaak en het aroma zijn beiden delicaat gebalanceerd en combineren kruidige smaken en dennensmaken met een nootachtig, aards tegenwicht. De opgewekte high komt bijna direct op en, omdat ze indica dominant is, wordt de nadruk gelegd op het ontspannen van het lichaam. Ze is met name populair voor het stimuleren van de eetlust. Money Maker is een relatief kleine plant, maar ondanks haar kleine postuur is ze wel in staat om tot wel 1 KILO eersteklas wiet per plant te produceren. Het feit dat dit mogelijk is, spreekt al voor de bekwaamheid van de kwekers die betrokken waren bij haar creatie. De toppen zelf zijn meestal vrij klein, maar extreem dicht en druipen met hars. Dit allemaal in een bloeiperiode van ongeveer 8 weken!

Lees meer over Money Maker.

6. SUPER SKUNK - SENSI SEEDS

Super Skunk (Sensi Seeds)
 • Skunk x Afghani Hash Plant
 • Indica-dominant
 • Bloeitijd: 6-7 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5, 10 en 25 feminized zaden

In Sensi Seeds' eigen woorden, is Super Skunk hun eerste serieuze poging om Skunk #1, de ultieme klassieker, te verbeteren. En ze hebben hun doel bereikt en zelfs hun verwachtingen overtroffen, want er is een Skunk ontstaan met nooit eerder vertoonde kracht, opbrengst en potentie. Super Skunk werd een lange termijn project, waarbij Skunk werd teruggebracht tot haar Afghaanse wortels in een poging om het perfecte exemplaar te vinden voor de kweek met hun originele Skunk #1. Het duurde even, maar door het kweken van verschillende landras Afghani mannelijke en vrouwelijke planten, hebben ze eindelijk de mix gekregen waar ze naar op zoek waren. Nadat ze op de markt kwam, won Super Skunk onmiddellijk de High Times Cannabis Cup. Dit was reeds in 1990, maar Super Skunk is tegenwoordig nog steeds zo sterk en populair als toen. Deze extreem geurige en tamelijk skunky soort levert een knock-out stoot die je stevig op de bank zal houden, waardoor ze ideaal is voor een luie sessie met vrienden. En de voordelen stapelen zich op: Super Skunk is extreem eenvoudig te kweken, produceert overvloedige oogsten en heeft een bloeiperiode van 6-7 weken! Een tijdloze klassieker en een toonbeeld van een van de beste cannabis zaden!

Lees meer over Super Skunk.

7. BIG BUDDHA CHEESE - BIG BUDDHA SEEDS

Big Buddha Cheese (Big Buddha Seeds)
 • Skunk No. 1 (Cheese) x Afghani
 • Indica-dominant
 • Bloeitijd: 7-9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 10 feminized zaden

Voor de Cheese liefhebber, is er geen beter cannabis zaadje dan Big Buddha Cheese. Deze kruising van Skunk #1 x Cheese x Afghani is een van de meest populaire cannabis soorten geworden in het Verenigd Koninkrijk, waar ze de underground connaisseur scène domineert. Deze populariteit is ook overgeslagen naar het vasteland van Europa. Zoals de naam al impliceert, draaien de smaak en het aroma van deze soort helemaal om bedompte, cheesy zaligheid. Deze indica dominante hybride heeft een goed afgeronde, langdurige, geestelijke en lichamelijke high, waarbij de geest wordt opgewekt en afgevoerd naar euforie. Dit allemaal terwijl het lichaam ontspannend wordt ontdaan van alle pijntjes en kwaaltjes. De Britten hebben hier iets goeds in handen en het is logisch dat ze populair genoeg geworden is om op onze lijst met de beste cannabis zaden te belanden. Big Buddha Cheese groeit met een gezonde uitbundigheid en heeft een bloeiperiode van ongeveer 8 weken.

Lees meer over Big Buddha Cheese.

8. BLUEBERRY - DUTCH PASSION

Blueberry (Dutch Passion)
 • Original Blueberry
 • Indica-dominant
 • Bloeitijd: 9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

De original Blueberry van Dutch Passion is het meest beroemde en gekoesterde lid van de Blue familie cannabis soorten. Met een genetische afkomst die te herleiden is naar de jaren zeventig, is Blueberry een indica dominante schoonheid die verbijstert met haar dieppaarse en blauwe tinten, maar ook met haar fruitige smaak die aan bessen doet denken (vandaar de naam). Toen Blueberry op de markt kwam, werd ze een instant klassieker en ze heeft dan ook meerdere prijzen gewonnen. Ze wordt beschouwd als een van de beste soorten voor connaisseurs op de huidige markt, zeker voor diegenen die houden van wiet met smaak. De door Blueberry opgewekte high is voornamelijk indica van aard en giert door het lichaam met krachtige en langdurige ontspanning. Dit wordt opgevolgd door een euforisch en vrolijk, cerebraal effect. Blueberry kan vrij veeleisend zijn in de kweekruimte, maar onder een ervaren hand heeft ze het vermogen een grote overvloed unieke wiet van topkwaliteit te produceren. Blueberry heeft een bloeiperiode van 9 weken.

Lees meer over Blueberry.

9. AK-47 - SERIOUS SEEDS

AK-47 (Serious Seeds)
 • Original AK-47
 • Sativa-dominant
 • Bloeitijd: 8-9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 6 feminized en 11 regular zaden

AK-47, liefdevol het "one-hit wonder" genoemd, is een van de meest onderscheiden en bekroonde cannabis soorten ooit! Het is dus geen verrassing dat ze populair is bij onze klanten en schittert op deze lijst. Waarom heeft AK-47 zoveel prijzen gewonnen? Omdat ze een eenvoudig te kweken, hoogproductieve, veelzijdige en stabiele soort is die een krachtige en onvergetelijke high levert! Zelfs de meest onervaren kweker wordt bijna verzekerd van een acceptabel resultaat, maar onder de hand van een ervaren kweker is alles mogelijk. AK-47 staat bekend als "one-hit wonder" vanwege de kracht van haar high. Gezegd wordt dat slechts een enkel trekje zelfs de meest ervaren roker uit zijn sokken kan blazen. Of dit ook voor jou geldt, zal je zelf moeten testen! Omdat ze sativa dominant is, zal de high voornamelijk cerebraal zijn, waarbij de geest de ruimte in wordt geschoten met een gelukkige en ontspannen uitstraling. De smaak en het aroma van AK-47 heeft een sterke, aardse, prikkelende smaak die ook skunky ondertonen heeft. AK-47 heeft een bloeiperiode van circa 9 weken.

Lees meer over AK-47.

10. CHOCOLOPE - DNA GENETICS

Chocolope (DNA Genetics)
 • OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Sativa
 • Bloeitijd: 8-9 weken
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 6 feminized zaden

Als laatste, maar niet minder belangrijk, volgt Chocolope van DNA Genetics. Deze meervoudig bekroonde variëteit combineert de kracht van een originele Chocolate Thai met Cannalope. Het resultaat is een chocolade-achtige, fruitige en krachtige soort waar het water je van in de mond loopt, terwijl ze de geest betovert. Als een gevolg hiervan, is ze waarschijnlijk het best geschikt voor aan het einde van de dag, omdat ze zo diep kan inslaan dat ze niet altijd functioneel is. Het is echter wel zeker dat een zwaar overbelaste geest zal genieten van de stemmingsverbeterende kwaliteiten die aangeboden worden. Chocolope produceert grote oogsten met harde, sappige toppen. Ze is ook vergevingsgezind als het gaat om beginnersfouten, waardoor ze prachtige zijwieltjes biedt voor beginners die hun kweekvaardigheden willen verbeteren en toch willen eindigen met een oogst van hoge kwaliteit. Haar superieure genen zullen de meer ervaren kweker echter veel ruimte bieden om gevorderde kweektechnieken toe te passen en ermee te experimenteren. De bloeiperiode van Chocolope bedraagt ongeveer 8-9 weken.

Lees meer over Chocolope.