1 - High Times Cannabis Cup winner in the early 90's

Money Maker (Strain Hunters)

Money Maker, de kruising van Original Master Kush x Hindu Kush x Skunk, draait helemaal om reusachtige opbrengsten en korte bloeiperioden. Ze is behoorlijk indrukwekkend: Ze is maar klein en toch in staat buiten 1000g/plant te produceren na slechts 8-9 weken bloeien. De opgewekte high is een sterke couch-lock, ideaal om de dag mee af te sluiten.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Master Kush x Hindu Kush x Skunk
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup winner in the early 90's
Beschrijving
Beschrijving

MONEY MAKER: PERFECTE MATCH VOOR DE PRESTATIEGEZINDEN

MONEY MAKER - ERFELIJKHEID EN GENETICA

Money Maker dankt zijn naam aan de verschillende attributen die het bezit, begunstigd door de kwekers en kenners die graag hoge opbrengsten willen. Als je op zoek bent naar een soort die consistent is, krachtig, makkelijk te kweken, snel te oogsten en met een hoge opbrengst, kijk dan niet verder. Als een beproefde prijswinnaar, dochter van de beroemde Master Kush - een soort die in de vroege jaren '90 de High Times Cannabis Cup heeft gewonnen, vertegenwoordigt het, op waardige wijze, één van de pijlers van de old-school ganja. Als een kruising van twee eerbiedige Kush lijnen en een feminized Skunk, brengt Money Maker de smaken van de Hindu Kush bergketen rechtstreeks in je spliff. En wie beter dan Strain Hunters om de stamboom te waarborgen?

MONEY MAKER - KWEEK EN OPBRENGST

Een deel van Money Maker's aantrekkelijkheid voor telers is hoe makkelijk het is om het te verzorgen na de oogst. Het bespaart je enorm veel tijd, en tijd is geld. De blad-naar-calyx ratio is extreem laag, wat een zegen is voor de delicate vingers en het geduld van elke trimmer! Deze soort werd bekend omdat het een van de eerste (en de beste) was om het bijzonder goed te doen in hydroponische systemen, coco en grond. Met een gemiddelde bloeitijd van 8-9 weken, worden recordbrekende opbrengsten bereikt uit deze stompe struik, die zeer makkelijk te beheersen is in de kweekruimte. Buitenshuis mogen kwekers zich verheugen op 1kg/plant, in oktober te oogsten. Binnen mag je 1g/watt verwachten, dus doe het rekensommetje maar. En met zijn zeer korte internodale afstanden van slechts 5-7 cm dien je ervoor te zorgen dat de luchtcirculatie efficiënt genoeg is voor een goed verdeelde CO₂-levering. Ze heeft veel voeding nodig en produceert grote toppen. De trichomeproductie is uitstekend.

MONEY MAKER - SMAAK, GEUR EN EFFECT

Zoals gezegd is de harsproductie fenomenaal. Dit maakt deze soort een ​​perfecte kandidaat voor de meer avontuurlijke consument. Het is niet alleen geweldig om te roken, maar ook een topkeuze in de keuken. Heb je ooit geprobeerd om eetwaren te maken mettrimmings, en was je een beetje teleurgesteld met het resultaat? Dat zal niet gebeuren bij deze soort. Het zal zorgen voor een couch lock, en een glimlach van oor tot oor. Verwacht een intense body high die je uren zal laten filosoferen. Knijp in een top, en je zult rode bessen ruiken. Als je er eentje opsteekt, zal de zoetheid met tonen van romige cashewnoten of walnoten worden gemengd. Voor degenen die op zoek zijn naar medicinale hulp voor slapeloosheid of chronische pijn, dan is Money Maker een ideale soort om te proberen.

  • Top 7 Coffeeshops Van Amsterdam

    De mooie stad Amsterdam heeft veel bezienswaardigheden. De cannabiscultuur met de door de stad gedoogde coffeeshops is daarbij een supermagneet. Er zijn met name 7 coffeeshops die je echt eens moet bezoeken.

Recommended products