Skunk Autoflowering (Strain Hunters)

Skunk Autoflowering is een gefeminiseerde en autoflowering kruising tussen Skunk en een Ruderalis uit Kazachstan. Het is een 60% Indica, 30% Sativa en 10% Ruderalis hybride. De plant kan vrij groot worden en vraagt 9 weken van ontkieming tot oogst. De toppen smaken aards en karamelachtig. Ze heeft een goede weerstand tegen hoge temperaturen en kan prima binnen of buiten worden gekweekt.

Genetica 60% indica - 30% sativa - 10% ruderalis
Ouders Skunk x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 80-100g/plant
Hoogte (buiten) 90-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 16.00
€ 16.00
3 zaden € 16.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

SKUNK AUTOFLOWERING - IEDEREEN HOUDT VAN EEN STINKERD

SKUNK AUTOFLOWERING - HERKOMST

Deze excellente autoflower variant van Strain Hunters is het resultaat van een kruising tussen een old-school Skunk en een geselecteerde ruderalis afkomstig uit het verre Kazachstan. Skunk is een van de eerste hoogwaardige, door mensen gekweekte soorten uit de jaren zeventig Ze is razend populair geworden vanwege haar superieure stabiliteit en consistentie. Ze is ontwikkeld door goed presterende hasjplanten uit Afghanistan en Pakistan met elkaar te kruisen en samen met krachtige sativa's uit Zuid-Amerika en Azië werd ze een groot succes, aangezien ze zonder veel gedoe buiten gekweekt kan worden in een gematigd klimaat. Maar dat is niet alles, ze presteerde ook bijzonder goed in de eerste binnenkweek operaties waarbij natrium en metaal-halide High Intensity Discharge lampen nog een nieuwigheid waren. Strain Hunters presenteert een autoflowering versie om ons leven wat makkelijker te maken.

SKUNK AUTOFLOWERING - EENVOUDIG TE KWEKEN

Dit is waarschijnlijk een van de meest vergevingsgezinde soorten die je kunt kweken. Ze is bestand tegen hoge temperaturen tot 30ºC, zonder gestrest te raken. De oogst kan plaatsvinden na 9 weken, van zaad tot wiet. Je zult zien dat de toppen zich in het begin niet zo snel ontwikkelen, en lange bloemkelken krijgen. De planten hebben veel zijtakken dus ze zijn geschikt voor gevorderde trainingstechnieken. Je zult met stomheid geslagen zijn als je ziet dat de zich langzaam ontwikkelende toppen vetter beginnen te worden, en dikke compacte cola's beginnen te produceren naarmate ze rijpen. De morfologie is afkomstig van haar oosterse genetica en zorgt voor gemiddeld grote planten van tussen de 90-120cm hoog. De opbrengst bedraagt tussen de 80-100g/plant.

SKUNK AUTOFLOWERING - TRADITIEGETROUWE TOPKWALITEIT

Dit is een favoriet uit de oude doos, dus verwacht niet dat ze wat betreft het THC-gehalte records breekt. Dat betekent echter niet dat ze slapjes is! Skunk Autoflowering doet allemaal creatieve gedachten opborrelen en geeft na enige tijd een langdurende fysieke buzz. Ze is uitermate geschikt voor mensen die de hele dag willen roken zonder dat ze het gevoel hebben dat ze door een vrachtwagen zijn aangereden. Het is een Skunk, dus je kunt rekenen op een sterke, doordringende geur van mossige karamel met hier een daar een vleugje Citrusbloemen. De geur betaalt zich goed uit als je haar rookt. Heb je liever kwaliteit dan kwantiteit? Zoek dan niet verder; deze moet je beslist eens proberen.

Skunk Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Skunk Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.