Big Tooth (Strain Hunters)

Big Tooth is een gefeminiseerde, 60% Indica en 40% Sativa hybride met Nepalees en Hawaiiaans erfgoed. Ze kan goed tegen koude temperaturen, schimmel en ongedierte. De toppen smaken naar kruiden, rozen en hout en ze kunnen na 8-10 weken worden geoogst. Ze presteert zowel binnen als buiten prima en vertakt zeer goed, zolang de grootte van het wortelsysteem dit ondersteunt.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Afghan x Hawaiian Sativa x Nepalese
Bloeitijd 8-10 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Tooth: Afwisselende energieke en ontspannende effecten

BIG TOOTH - GENETICA

Als 60/40 indica-dominante kruising, is Big Tooth een geweldige soort met zowel energieke als ontspannende effecten. Deze treden snel op en ontspannen niet alleen het lichaam, maar veroorzaken bij de gebruiker ook een giechelbui. Als interessante kruising tussen Afghan, Hawaiiaanse sativa, en Nepalese hasj, is deze soort extra goed bestand tegen kou, schimmel en plagen.

BIG TOOTH - OPBRENGST EN OOGST

Big Tooth is een snel groeiende plant waar kwekers van op aan kunnen, omdat ze gemakkelijk is te kweken, zowel binnen als buiten. Geniet van een rijkelijke oogst binnen redelijke termijn. Binnen gekweekt is Big Tooth klaar voor de oogst na 8-9 bloeiweken, en na 9-10 weken bij een buitenkweek. Het is een perfecte plant voor iedere kweek, dankzij haar gemiddelde formaat en stevige wortelstructuur. Ze heeft ook onwerkelijke oogsten van 1kg/plant buiten en 900g/m² binnen. Dat is enorm! Als Big Tooth buiten wordt geplant, vindt de oogst plaats in oktober.

BIG TOOTH - TESTS EN EFFECTEN

Big Tooth heeft een gemiddeld niveau wat het THC-percentage betreft. CBD tests zijn echter nog onbekend. Ze heeft fantastische hybride-genetica, waardoor het aroma van Big Tooth complex is met kruidige en bloemige ondertonen. Ook is de mix tussen sativa en indica iets anders bij deze soort; in plaats van dat er sprake is van een mentale high gevolgd door een lichamelijke stone, heeft Big Tooth de neiging om piekende effecten te geven, en zowel vlagen van energie als een couch lock te veroorzaken.

Big Tooth staat bekend om het stimuleren van de eetlust en kan depressieve gedachten verlichten. Dit is een goede soort om te consumeren als je huishoudelijke taken moet verrichten, of als je creatief wilt zijn ... zorg er alleen voor dat je een koelkast en een bank in de buurt hebt voor een snack en een dutje.

Recommended products