Original Skunk (Zativo Seeds)

Original Skunk is een klassieke, pure en simpele iconische plant die altijd weer presteert. Over prestaties gesproken, ze produceert binnen 7-8 weken wiet die tot de beste ter wereld behoort - over een speed freak gesproken! De opbrengst van Original Skunk resulteert in 500 g/m². Deze stevige, smaakvolle en potente klassieker zal je niet teleurstellen.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Colombian x Mexican x Afghan
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 2m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.50
1 zaadje € 9.50
3 zaden € 15.00
5 zaden € 22.50
10 zaden € 35.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Original Skunk - Levende geschiedenis!

Original Skunk van Zativo Seeds is een absolute klassieker, en terecht, want haar Skunk behoort tot de beste die er maar is. Beginnende kwekers die het kweken onder de knie willen krijgen, zullen Original Skunk een geweldige plant vinden om mee te starten. Deze pure en solide Skunk heeft schijnbaar de fundering gelegd voor een eindeloze stoet hybriden, en zo heeft ze meegeholpen om de cannabiscultuur over de hele wereld vooruit te helpen.

De Original Skunk versie door Zativo Seeds probeert niet af te wijken van de originele formule. In plaats daarvan probeert ze het beste van de old school legende naar het heden te halen - ze behoudt al haar beroemde eigenschappen, namelijk haar scherpheid, fruitige aroma en ondubbelzinnige smaak.

Als Original Skunk aankomt, komt ze hard aan, maar niet op een onaangename manier. Ze veroorzaakt een sterke, cerebrale high die je heel hoog laat vliegen; de hele tijd sluipt ze door je lichaam en verlicht ze je kwaaltjes en pijnen. Ze is een geweldige allround blow en weet je goed te kalmeren - zodoende is ze ideaal voor als je wilt chillen en kletsen met vrienden of gewoon na een dag hard werken de uren aan je voorbij wilt zien trekken.

Als je haar binnen kweekt, is Original Skunk in staat om hoogten te bereiken van 1,5 meter. Je hoeft je niet geïntimideerd te voelen door haar omvang, want deze vrolijke groene gigant is een watje! Zoals we reeds vermeldden, zullen beginnende kwekers geen problemen met haar ondervinden, veteranen zullen zelfs zonder moeite het beste uit haar weten te halen - de opbrengst kan oplopen tot 500 g/². Deze hoge opbrengst wordt nog zoeter door haar korte bloeitijd van slechts 7-8 weken!

Als je Original Skunk buiten wilt kweken, kun je je maar beter in een warm klimaat bevinden, bijvoorbeeld Spanje of Californië. Het alternatief is dat je een kas zou moeten hebben. In andere gevallen zul je geen fantastische resultaten behalen. 100 g/plant is wat je in een ideale setting kunt verwachten, en de plant is meestal in oktober klaar voor de oogst.

Original Skunk is een geweldige toevoeging in iedere kweekruimte. Deze stevige, smaakvolle en potente klassieker zal je niet teleurstellen.

Recommended products
Original Skunk belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Skunk - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo