Amnesia Skunk Autoflowering (Zativo Seeds)

De potente, scherpe en prestigieuze combinatie van Amnesia Haze en Original Skunk en Ruderalis heeft een automatisch bloeiende plant gecreëerd die niet van deze wereld is! Amnesia Haze Automatic is in tegenstelling tot de rest van de Hazefamilie een snelle groeier, ze gaat van zaailing naar oogst in slechts 10-12 weken en produceert uitstekende toppen in overvloed.

Genetica 45% indica - 45% sativa - 10% ruderalis
Ouders Amnesia Skunk x ruderalis
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% 16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 300-350g/m²
Hoogte (binnen) 85cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1.2-1.5m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 1.03
1 zaadje € 1.03
3 zaden € 12.50
5 zaden € 22.50
10 zaden € 42.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Skunk Automatic - Van zaailing tot oogst in slechts 10-12 weken

Liefhebbers van Hazesoorten behoren tot de geduldigste mensen op aarde, dit komt doordat Hazeplanten zo veel tijd nodig hebben om rijp te worden. Ze hebben gemiddeld 12 weken nodig om te bloeien - dat is niet niks. Maar zo is het wel goed, want deze Haze heeft een automatische interventie gehad. Je kunt nu het allerbeste ervaren dat Haze te bieden heeft in een makkelijk te onderhouden, snelgroeiende cannabissoort genaamd Amnesia Skunk Automatic.

Het vermengen van de beste Amnesia Haze met Skunk en wat Ruderalis creëerde een marihuanasoort die de karakteristieke high van een Haze heeft én de levendige groei van een Skunk en Ruderalis.

Amnesia Skunk Automatic brengt een overvloed aan smaken en geuren in het spel (of beter gezegd, onder je neus). Gebruikers worden bij het roken achter in hun keel getroffen door een frisse, houtachtige smaak met een lichtzoete ondertoon. Het is absoluut een mild wietje dat een nogal opmonterende en energieke high veroorzaakt. Amnesia Haze Automatic brengt echt je creatieve sappen aan het stromen dankzij de euforische sensatie die ze teweegbrengt. Deze soort is uiterst geschikt voor als je met je vrienden wilt socializen, je zult waarschijnlijk uren lang eindeloos kletsen en alles bespreken, van serieuze zaken tot aan dingen die geen betekenis hebben en die je in een deuk doen liggen.

Amnesia Haze zit propvol met THC en CBD, dat is het wat haar tot zo'n gunstige soort maakt voor gebruikers met medicinale aandoeningen. Ze kan helpen bij het verlichten van chronische pijn, ontstekingen, migraine en artritis. De cerebrale 'cognitieve' kant helpt ook bij het verlichten van symptomen van stress, angst en depressie.

Amnesia Skunk Automatic kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. Als je haar binnen kweekt, kan ze opgroeien tot een hoogte van zo'n 85 cm - het is dus een nogal compacte plant. Door haar kleine postuur is ze perfect voor kwekers met weinig ruimte of kwekers die een discrete soort willen. Onder de zorg van een ervaren hand kan ze een opbrengst produceren van 300-350 g/m².

Om buiten te kunnen floreren heeft ze een warm klimaat nodig (denk aan het Mediterrane gebied). Als je daar echter niet woont, volstaat het ook om haar in een kas groot te brengen. De hoogte van de planten neemt significant toe als je haar buiten kweekt, ze bereikt dan een hoogte van 1,2 - 1,5 meter, en iedere plant heeft dan de potentie om een opbrengst te creëren van 180 gram.

Zoals we allemaal weten duurt de groei van een Haze behoorlijk lang, maar Amnesia Skunk Automatic groeit juist redelijk snel. Ze ontwikkelt zich van zaailing naar rijpe plant in slechts 10-12 weken. Voor sommigen lijkt dit misschien lang te duren, als je het vergelijkt met andere automatisch bloeiende soorten. Als je je echter bedenkt dat je een elitaire Hazenakomeling aan het kweken bent, valt dat eigenlijk allemaal wel mee.

Amesia Skunk Automatic is niets minder dan een absoluut beest van de toppenwereld. Hazefanatici zullen nog een reden hebben om een gat in de lucht te springen - ze hoeven niet meer onduldbaar lang te wachten of moeizame arbeid te verrichten voor de beste wiet.

Recommended products
Andere producten van Zativo