Amnesia Haze (Zativo Seeds)

Amnesia Haze heeft de reputatie een van de krachtigste psychedelische highs te hebben. Ze is zeker een van de krachtigste in onze catalogus. Ze werd gecreëerd door Amnesia met Haze te combineren en heeft een bloeitijd van 12-13 weken en biedt een genereuze opbrengst.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Amnesia x Haze
Bloeitijd 12-13 weken
THC% 20%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 1.2m
Opbrengst (buiten) 1500g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Haze - Prijswinnende Sativa-dominante soort

Amnesia Haze is een prijswinnende, door Sativa gedomineerde soort. Ze staat goed bekend om haar sterke, psychedelische high, verbijsterende Sativa-uiterlijk en heerlijke, pittige aroma. Dit is een soort van de bovenste plank en ze zou met het bijbehorende respect behandeld moeten worden!

De twee van origine uit Nederland afkomstige soorten Amnesia en Haze werden gecombineerd tot één machtige plant. De coffeeshops in Amsterdam lauwerden haar als een all time favoriet, zoals altijd wanneer een legende geboren wordt. Ze had en heeft nog steeds veel invloed en staat nog steeds op het menu van vele coffeeshops.

Je kunt je voorbereiden op een aardige verrassing als je dit gaat roken. Je zult getroffen worden door een fruitige, bloemige explosie die uiterst aangenaam is voor je zintuigen. Het is een milde blow die een overwegend cerebrale high zal veroorzaken en die je geest zal verheffen en stimuleren. Je zult overspoeld worden door een golf van euforie en dieper inzicht - het is een ervaring om te onthouden en een geweldig sociaal smeermiddel als je met vrienden rookt. Amnesia Haze heeft een zeer krachtige inslag, en ze kan, zoals de naam al suggereert, je hersenen tijdelijk uitschakelen als je te veel hebt gerookt - beginnende rokers zijn gewaarschuwd, neem er je tijd voor. Medicinale gebruikers zullen merken dat ze helpt tegen stress, angst en depressie. Door haar Indica-erfenis is ze ook goed in staat om pijn te verminderen, maar daar ligt bij deze soort niet de nadruk op.

Amnesia Haze groeit geweldig, ze is voornamelijk geschikt voor de binnen- of kaskweek, maar mocht je in een warmer klimaat wonen zoals Californië of Spanje, dan doet Amnesia Haze het buiten ook heel goed. Ze kan binnen een hoogte bereiken van 1,2 meter en heeft 12-13 weken nodig om te bloeien. Dit is erg lang, en hierdoor is ze waarschijnlijk niet erg geschikt voor commerciële kwekers; maar als je genoeg geduld hebt, zul je beloond worden met een grote hoeveelheid echt hoogkwalitatieve wiet - het is het zeker waard. Bereid je voor op een opbrengst van rond de 600 g/m² als vergoeding voor je tijd en moeite. Als je haar buiten kweekt, kun je onder optimale omstandigheden tot wel 1500 g/plant (!) krijgen, maar ze kan behoorlijk gevoelig zijn voor insecten en weersomstandigheden, dus wees voorzichtig.

Amnesia Haze wordt niet voor niets zo hoog aangeslagen. Ze is echt een soort voor connoisseurs die jou beloont voor je tijd en moeite. Zoals het met alles in het leven het geval is, oogst je ook hier wat je zaait, en als jij jezelf helemaal aan deze schoonheid geeft, zal ze je in tienvoud terugbetalen. Als je op de markt op zoek bent naar een legendarische Sativahybride, zou je deze zaadjes van Amnesia Haze een keer moeten uitproberen.

Recommended products
Amnesia Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Amnesia Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo