Ontkieming Set

Dit is een speciale aanbieding: Koop zowel de Cannabis Propagator en Easy Germination en bespaar wat op je zuurverdiende geld. De combinatie van deze producten is DE manier als je je zaden zo zorgeloos en succesvol mogelijk wil ontkiemen. Geef je zaden, zaailingen en/of klonen de best mogelijke start met deze Ontkieming Set!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ontkieming Set: Cannabis Propagator Pro en Easy Germination in een pakket

De propagator (13 x 10 x 13) is een handige gadget, waarmee je de omgeving van je volgende kweek kan beheren. Het creëert en behoudt de beste omstandigheden voor je zaden om te kunnen ontkiemen, waarbij de kiemkracht wordt gemaximaliseerd. Het kan ook worden gebruikt als kwekerij voor zaailingen en/of klonen.

Easy Germination past perfect in de propagator en maakt het ontkiemen van cannabis zaden een makkie. Deze kleine potjes komen met alles wat nodig is voor een probleemloze en succesvolle ontkieming. Je hoeft zelf alleen nog water toe te voegen.

Onze Ontkieming Set is de beste manier om je nieuwe kweekproject te starten!

Andere producten van Zativo