Sweet Candy (Zativo Seeds)

Sweet Candy is nog zo’n soort voor de smaakconnaisseur die heerlijke smaken oplevert. Ze is een mix van BlueBlack, White Rhino en Maple Leaf Indica – en met een bloeitijd van ongeveer 7 weken is ze een van de snelste in onze catalogus.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Bloeitijd 7 weken
THC% 17%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) 500-800g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 28.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Candy - Produceert zoete resultaten in slechts 7 weken

Blueblack, Maple Leaf Indica en White Rhino zijn in een speciale blend samengekomen om de bijzondere (door Indica gedomineerde) hybride Sweet Candy te creëren. Deze zoet smakende Indica is een schoonheid die je stijl achterover zal doen slaan (voor het geval je dat nog niet wist), en ze pronkt met korte bloeitijden, stevige opbrengsten en een onverbiddelijke potentie.

Als je een vleug opsnuift van de heerlijke Sweet Candy, ben je gelijk verslingerd. De hemelse geur doet denken aan siroop - en iedereen houdt toch van siroop? Als je haar rookt, proef je dezelfde karamelsmaak, die propvol zit met aardse ondertonen. Zoetekauwen zullen zeker van Sweet Candy houden.

Deze dappere Indicahybride trekt echt de aandacht zodra je een hijs neemt - ze smelt door je lichaam heen met haar warme, uitnodigende aanraking. De kracht van Sweet Candy is een ander aspect om rekening mee te houden, want ze kan met gemak al je kwaaltjes en pijnen wegwassen. Medicinale cannabis gebruikers zullen Sweet Candy extra zoet vinden vanwege haar medicinale eigenschappen - ze kan je duidelijk merkbaar zuiveren van chronische pijn, slapeloosheid, artritis en spierpijn. Beginnende rokers zouden moeten weten dat deze soort opmerkelijk sterk is en je met gemak kan overweldigen.

Voor wat betreft de groei kunnen we zeggen dat Sweet Candy een veerkrachtige krijger is, ze groeit met een natuurlijke levendigheid en snelheid - de kenmerken van een ware kwaliteitssoort. Met name beginnende kwekers zullen van haar profiteren, zeker tijdens de fase van vallen en opstaan. Sweet Candy kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, een warmer klimaat verdient bij de buitenkweek evenwel de voorkeur. Voor wat betreft hoogte groeit ze als een typische Indica, ze wordt net iets groter dan 1 meter - en daarom is ze een goede keus voor kwekers met een beperkt oppervlak. Als je haar binnen kweekt, duurt de bloeitijd doorgaans slechts 7 weken, de opbrengst bedraagt dan ongeveer 500 g/m². Buitenkwekers zullen merken dat ze begin oktober geoogst moet worden.

Sweet Candy heeft veel te bieden, het is een plant waar je op kunt bouwen. Hoewel ze een hybride is, zal haar door Indica gedomineerde karakter het goed doen bij Indicaliefhebbers overal ter wereld; haar zoete smaak en geur niet te vergeten. Dit gekarameliseerde marktgewas zal je niet teleurstellen.

Recommended products
Andere producten van Zativo