Honey Cream - Fast Flowering (Royal Queen Seeds)

Royal Queen Seeds kruiste BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino. Honey Cream wordt vast en zeker een klassieker onder Spaanse soorten en is uitzonderlijk snel met haar bloeiperiode van 6-7 weken. Binnen is een oogst van 550g/m² mogelijk. Het maximale productie potentieel van Honey Cream wordt duidelijk onder de zon, met opbrengsten tot wel 675g/plant. Zoete karamel smaken!

Genetica 65% indica - 35% sativa
Ouders BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Bloeitijd 6-7 weken
THC% 16%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 100-160cm
Opbrengst (buiten) 625-675g/plant
Hoogte (buiten) 180-250cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Honey Cream - Fast Flowering: honingzoete toppen na slechts 6-7 weken

Honey Cream - Fast Flowering is de toekomst, punt. Het DNA van deze variëteit zorgt ervoor dat ze groeit naar de wensen van de kwekers en voor een onberispelijke high zorgt. Deze voor 65% indica-dominante strain is ontstaan door het kruisen van BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino. Het is onnodig te vermelden dat de geërfde eigenschappen feilloos zijn, met deze bijzonder unieke mix van genetica.

Komen we nu bij de aroma's en de smaak! Het aroma is terug te vinden in de naam; honingzoet en karamelachtig, veroorzaakt door de verschillende terpenen. De smaak daarentegen is zoet maar toch ook aardachtig. Je kunt er gerust vanuit gaan dat Winnie de Pooh er helemaal van zou gaan kwijlen.

De naam suggereert al dat ze een korte bloeiperiode heeft. Je kunt er op rekenen dat de toppen binnen 6-7 weken bloeien klaar zijn. Maar ga niet te gehaast te werk, alle terpenen en aroma's ontwikkelen zich tijdens de laatste fase van de bloeiperiode.

De opbrengsten van deze plant met een korte bloeiperiode zijn absoluut indrukwekkend te noemen; binnenkwekers kunnen rekenen op een opbrengst van 550g/m² mooie toppen, hoewel er beroepskwekers zijn die tot wel 650g/m² gehaald hebben. De hoogte van de plant zal dan wel roet in het eten gooien zeker? Nee hoor, Honey Cream kan binnen wel 160cm hoog worden! Je krijgt een grote plant die belachelijke hoeveelheden toppen produceert in een waanzinnig korte periode, geen wonder dat iedereen Honey Cream zo lekker vindt.

Voor de CO²-bewuste buitenkwekers zal Honey Cream tot 675g/plant opleveren en zo'n 180-250cm hoog worden. Zorg wel goed voor haar en geef haar de juiste hoeveelheden voeding; daar heeft ze behoefte aan, aangezien ze zo snel groeit.

Met een THC-gehalte van 16% en een gemiddeld CBD-gehalte verovert deze strain momenteel de hele wereld, dankzij de geweldige kweekmogelijkheden en de romige honingaroma's die ze verspreidt.

Recommended products
Honey Cream - Fast Flowering is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Royal Queen Seeds