Royal Gorilla (Royal Queen Seeds)

Eindelijk kunnen Europese kwekers Gorilla Glue in hun tuin kweken dankzij de versie van Royal Queen Seeds, de Royal Gorilla. Deze extreem krachtige kruising zal je in veel opzichten bevallen. Verwacht royale opbrengsten, een enorme harsproductie, heerlijke smaken, en natuurlijk een effect waar zelfs doorgewinterde rokers voorzichtig mee moeten zijn.
Genetica indica/sativa
Ouders Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 27%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 130-170cm
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 10.00
1 zaadje € 10.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 40.00
10 zaden € 75.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Gorilla: De Machtige Zilverrug Onder De Cannabis Soorten

ROYAL GORILLA - ACHTERGROND EN GENETICA

Royal Gorilla is Royal Queen Seeds' versie van de beroemde en tot nu toe alleen als kloon verkrijgbare Amerikaanse soort Gorilla Glue. Gorilla Glue heeft een stevige reputatie opgebouwd in de Verenigde Staten en heeft al talrijke prijzen in de wacht gesleept. Dat komt voornamelijk door haar enorme kracht; ze kan maar liefst een THC-gehalte hebben van 30%! Dankzij de kwekers van Royal Queen Seeds is deze gewilde soort nu verkrijgbaar voor Europese kwekers, die wel eens willen weten waar al die gekte nu door wordt veroorzaakt. De originele genetica van Gorilla Glue ontstonden bij toeval, en Royal Queen Seeds heeft geprobeerd dat genetische profiel te herscheppen door Sour Dubb met Chem Sis en Chocolate Diesel te kruisen. Ze zijn duidelijk in hun eerste opzet geslaagd: Royal Gorilla is een goed gebalanceerde kruising (50% sativa en 50% indica) die zo verschrikkelijk kleverig is, dat alles aan je vingers blijft plakken nadat je deze schoonheid geoogst hebt.

ROYAL GORILLA - KWEEK EN OPBRENGST

Deze plant kweek je eerder voor de kwaliteit van de toppen dan voor de kwantiteit. Hoewel Royal Gorilla bij binnenkweek een opbrengst kan genereren van 500-550g/m² of meer, en 550-600g/plant als je haar buiten kweekt, zijn de opbrengsten doorgaans gemiddeld. De waanzinnige harsproductie laat de toppen en bladeren echter prachtig schitteren in het licht. Deze variëteit is van gemiddeld formaat en wordt ongeveer 90-160cm hoog. Na een bloeiperiode van 8-9 weken kun je van de enorme toppen genieten. Buiten is ze half oktober klaar om geoogst te worden en houdt ze van een zacht, warm klimaat.

ROYAL GORILLA - AROMA EN EFFECTEN

Het aroma van deze uitstekende kruising bevat heerlijke aardse en zoete ondertonen. Deze worden afgerond met bijkomende vleugjes citroen en dennen. De allerbeste eigenschap die je ongetwijfeld over de streep gaat trekken, is de super krankzinnige kracht van Royal Gorilla. Dit is zonder twijfel de sterkste cannabis op aarde! Het THC-gehalte varieert van 24-26%, maar er zitten fenotypes tussen die zelfs de 30% aantikken. De effecten van deze Gorilla zijn overweldigend voor beginnende rokers. Deze komen binnen als een mokerslag en zijn super ontspannend met een zware fysieke stone. Het lijkt wel of je met superlijm aan de sofa bent vastgeplakt. Het hevige fysieke effect eindigt met een nogal verheffende en cerebrale euforie. Je bent dan ook overal van voorzien. Medicinale gebruikers kunnen met deze waanzinnige soort chronische pijn en verschillende aandoeningen behandelen.

  • Hoe Herken Je Goede En Slechte Cannabiszaden?

    Hoogwaardige cannabiszaadjes zijn van levensbelang als je gezonde, flink groeiende cannabisplanten wilt kweken. Lees verder en ontdek waar je op zou moeten letten om levensvatbare kampioenzaadjes van reddeloos verloren zaadjes te onderscheiden.

  • Hoe maak je zelf wiet-brownies & welke strains zijn daarvoor geschikt?

    Als je wiet-brownies maakt, bepaalt de cannabissoort grotendeels de effecten. We verklappen hoe je ze maakt en welke variëteiten geschikt zijn voor jou.

  • Top 10 Cannabis Zadenbanken

    Een respectabele producent maakt het verschil, zeker bij het kweken van cannabis. Vind je het lastig om te kiezen? Bekijk ons overzicht van de tien beste zadenbanken. Daarbij is de populariteit van hun zaden als indicator gebruikt. Nu hoef jij alleen nog maar te beslissen welke bestseller je eerst gaat proberen!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds