Royal Dwarf (Royal Queen Seeds)

Royal Dwarf is de perfecte kleine trol voor beginners en de ideale oplossing voor kleine kweekruimtes. Deze dwergkruising van Skunk en Ruderalis groeit snel en produceert opbrengsten van zo'n 150-200 g/m². Een behoorlijk gulle plant van slechts 40-70 cm. Bovendien kun je 8-9 weken na ontkieming al de vruchten van je inspanningen plukken.

Genetica 60% sativa - 10% indica - 30% ruderalis
Ouders Skunk x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 13%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 150-200g/m²
Hoogte (binnen) 40-70cm
Opbrengst (buiten) 30-80g/plant
Hoogte (buiten) 50-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.00
1 zaadje € 15.00
3 zaden € 15.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 45.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Dwarf - Kruising tussen Skunk en Ruderalis

Royal Dwarf is de perfecte stinkerd voor beginners en de ideale oplossing voor kleine kweekruimtes. Deze dwergplant is een kruising van Skunk en Ruderalis die snel groeit. Haar automatische bloei zorgt er bovendien voor dat ze klein blijft en na slechts 2-3 weken groei al begint te bloeien. Door deze korte levenscyclus is ze zeer geschikt voor kwekers die in gebieden wonen waar de zomer kort duurt. Ze is het resultaat van de kruising van een voorbeeldige automatisch bloeiende soort met een exceptionele vrouwelijke Skunk die vervolgens weer teruggekruist werd met de automatische ouder. De genetische samenstelling is als volgt:
Sativa: 60%, Indica: 10%, Ruderalis: 30%

Binnen groeit Royal Dwarf op tot een plant van slechts 40-70 cm, maar dat doet niets af aan het feit dat deze bonsai-achtige struik flink uitpakt wanneer ze haar energie steekt in de ontwikkeling van haar toppen. Voor zo een kleine plant levert ze met 150-200 g/m² flinke opbrengsten op. Bovendien heeft ze niet veel tijd nodig om haar opbrengst af te leveren - slechts 8-9 weken na ontkieming zijn de strakke toppen met hun dikke harslaag en ruige stampers klaar voor de oogst. In de binnenkweek bereiken de planten een hoogte van 50-90 cm en produceren ze 30-80 gram.

Met 13% THC is Royal Dwarf geen reus, maar is ze absoluut sterk genoeg om je stemming te verbeteren en je in contact te brengen met je lichaam, je pijn te verminderen en een relaxed gevoel te geven. Als je van Skunkrook houdt, zul je niet teleurgesteld raken in deze kleine trol.

 • Kweekverslag: New-School Zamnesia En Royal Queen Seeds Cannabis Strains

  Deze zomer was Top Shelf Grower druk in de weer met een spectaculaire outdoor cannabistuin. De hoofdrollen werden vertolkt door favorieten van Zamnesia Seeds: Bruce Banner #3, Blueberry Automatic en Sticky Beast Automatic. Lees snel verder en ontdek hoe deze sterrenparade van cannabisvariëteiten het ervan afbracht.

 • Een Outdoor Cannabis Plantage Beginnen

  Top Shelf Grower kweekt zijn cannabis buiten en uit het zicht. Zijn missie is het kweken van genoeg wiet om de rest van het jaar zelfvoorzienend te zijn. In dit blog legt hij uit wat je nodig hebt om nog deze zomer te beginnen met het kweken van je eigen, fantastische, outdoor cannabis.

 • De Beste Manieren Om Cannabis Te Drogen En Te Curen

  Drogen en curen worden vaak als opties beschouwd. Wij beweren echter het tegendeel. Lees hier hoe je dit zelf doet en ontdek waarom het essentieel is voor het bereiken van toppen van topkwaliteit. Zoals in de betere coffeeshop.

 • Top 5 Autoflowering Cannabis Soorten Voor 2018

  Autoflowering soorten vragen weinig onderhoud, zijn veerkrachtig en verrassend productief. Met de 5 geweldige auto's in deze lijst, kunnen we veilig stellen dat de volgende generatie ultra-krachtige auto's is gearriveerd.

 • De Top 10 Cannabis-Vriendelijke Landen Voor De Reizende Stoner

  Als je het goed doet, kun je zorgeloos genieten van een geweldige, met cannabis overladen vakantie. Hier is Zativo's Top 10 van cannabis-vriendelijke landen die een bezoek waard zijn.

 • Top 10 Cannabis Films

  Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds