Candy Kush Express - Fast Flowering (Royal Queen Seeds)

Royal Queen Seeds creëerde een fast flowering Kush hybride, die overhelt naar haar Afghani erfgoed met circa 60% Indica genen. De bloeiperiode werd verkort naar 7 weken, waardoor binnen snel tot wel 525g/m² kan worden geproduceerd. Buiten kan begin september 500g/plant worden verwacht. De high is sterk maar gebalanceerd, met euforische en energieke Sativa elementen en een kalmerende stone.
Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Sweet Special x Royal Kush
Bloeitijd 7 weken
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 475-525g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 100-170cm
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Candy Kush Express – Fast Flowering: sneltrein naar een euforische high

Het voornaamste aan de Candy Kush Express is het woord “Express”. Deze plant komt geheel tot bloei in slechts 7 weken! Het is dan ook een extreem snelle plant voor een fotoperiode-soort.

Candy Kush Express levert degelijke opbrengsten; binnenhuis kun je 475-525g/m² aan knoppen verwachten, terwijl marihuanakwekers buitenshuis een opbrengst genereren van 450-500g/plant. Je hebt zo in minder dan drie maanden een halve kilo toppen van slechts één plant...Helemaal niet slecht!

Candy Kush Express – Fast Flowering is de afstammeling van de Sweet Special en de Royal Kush. Het Kush-gedeelte, dat duidelijk van de Afghani afstamt, zorgt voor 60% indica genen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker een zeer relaxed lichamelijke high meemaakt. De Sweet Special is een stevige plant die zijn genen heeft overgebracht op de Candy Kush Express. Ben je dus een beginnende kweker, dan is deze soort zeker het overwegen waard. Vergeet namelijk niet dat de genen voor 40% uit sativa bestaan, die je longen langzaam doet vullen met pure euforie.

De Candy Kush Express – Fast Flowering is een relatief korte feminezed soort; binnenshuis wordt deze plant ongeveer 60-100cm hoog. Buitenshuis is dit 100-170cm. Wil je de plant zo hoog mogelijk laten worden, gebruik dan veg-boosters (niet te veel) en houdt de plant een week langer in de vegetatieve fase. Vergeet ook niet om te toppen en de LST-methodes toe te passen.

Begin september is het tijd om de buitenshuis gekweekte Candy Kush Express te oogsten. De plant kan ook prima groeien in koudere klimaten waar de winter vroeg begint. Als je een tijdsbewuste cannabiskweker bent, dan zal de Candy Kush Express – Fast Flowering binnen de kortste keren een heleboel goed spul opleveren.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds