Quick One (Royal Queen Seeds)

Quick One groeit zoals haar naam doet vermoeden - ze is snel. In de buitenkweek bereikt ze slechts 60-100 cm, zo een plant is gewoon geknipt voor geheime operaties. Slechts 8-9 weken na ontkieming kun je al een opbrengst van 275-325 g/m² verwachten met een frisse, bijna citrusachtige geur. De high bezorgt een fijn ontspannen gevoel en laat je spieren tot rust komen.

Genetica 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
Ouders Strong indica x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 13%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 275-325g/m²
Hoogte (binnen) 50-60cm
Opbrengst (buiten) 100-150g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.00
1 zaadje € 15.00
3 zaden € 15.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 54.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Quick One - De naam zegt genoeg

Quick One groeit zoals haar naam al suggereert - ze is snel. En toen ze voor het eerst werd vrijgegeven, was ze een van de snelste soorten op de planeet! Deze racer is het nageslacht van een sterke Indica en Ruderalis. Aangezien ze maar 8-9 weken nodig heeft tussen zaadje en oogst weet je dat ze vol gas geeft.

Omdat Quick One na slechts 2-3 weken in de vegetatieve fase al op de bloei overschakelt, blijven de planten nogal klein. Ze bereiken binnen een hoogte van 50-60 cm; buiten is dat 60-100 cm, slechts 8-9 weken na ontkieming. Zo een plant schreeuwt gewoon om de geheime kweek - ze valt niet op en verdwijnt tussen het onkruid!

Maar Quick One hoeft zich niet te verstoppen als het op de oogst aankomt - als haar tijd is aangebroken, kleedt ze zich in toppen die een frisse, kruidige, citrussachtige geur afgeven. In de binnenkweek levert ze 275-325 g/m² op - buiten is dat zo'n 100-150 g/plant.

Laten we de genetische achtergrond van Quick One eens bekijken: Sativa 10%, Indica 60%, Ruderalis 30%. Je ziet wel wat je van haar high kunt verwachten. Als je deze wiet rookt (13% van het spul dat je in je bong of pijp stopt is THC) ervaar je een fijn ontspannen gevoel en worden je spieren gekalmeerd, bereid je dus voor op een relaxte tijd.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds