Blue Cheese (Royal Queen Seeds)

Met de combinatie van de legendarische Britse Original Cheese en de beroemde Oregon Blueberry Blend heeft Royal Queen Seeds een geheel nieuwe smaaksensatie gecreëerd. Blue Cheese combineert de zoetheid van Blueberry met de aardse cheesy ondertonen van Exodus Cheese. De high die ze teweegbrengt is een zware stone, zowel voor lichaam als voor geest. Blue Cheese bloeit in 7-8 weken en levert 550g/m².

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 19+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 100-160cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 140-200cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese: Veelzijdige Cheese x blueberry strain van Royal Queen Seeds

Niemand ontkent de pure kracht van Blueberry en Cheese genetica. Blue Cheese, het kindje van de Original Cheese x Oregon Blueberry Blend, heeft de grootheid van beide ouders geërfd. De indica-dominantie van 60% en de 40% sativa-genetica creëren een optimaal mentaal en fysiek stoned effect: perfect voor thuis, terwijl je een afgezaagde film kijkt onder het genot van dit bosbessentoetje.

Het indica-DNA zorgt ervoor dat deze strain een korte bloeiperiode heeft van 7-8 weken. Het is haast wonderbaarlijk om te zien hoe snel je het meest vochtige resultaat kunt krijgen. Deze strain is dan ook perfect voor als je snel wilt kunnen oogsten.

Met een THC-gehalte van 19% zorgt het prachtige Blue Cheese ervoor dat je goed high kunt worden.

Je voorraad aan Blue Cheese gaat waarschijnlijk lang mee. De opbrengst is namelijk 500-550g/m² binnen en 500-550g/m² per plant buiten. Consumeer je veel knoppen, dan is Blue Cheese dus een goede keuze.

De hoogte die een plant van deze soort binnen bereikt, is anders wanneer je haar buiten kweekt. Binnen kun je een groei van 100-160cm verwachten. Buiten is dit 140-200cm. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de bladeren enorm worden, waardoor de met hars gevulde kernen bedekt kunnen raken. Zorg er dus voor dat je je plant trimt, ScrOG toepast of een andere methode gebruikt om ruimte te maken, zodat het licht door de colas kan schijnen.

Blue Cheese groeit het beste in hydro-omgevingen, zowel buiten als binnen. Ook in grondgebonden omgeving past zij zich gemakkelijk aan. Als je een beginnende kweker bent, dan is Blue Cheese een goede keuze om mee te beginnen. Zeg nu zelf, een strain met een genetische opmaak die een zoet aroma van blauwe bessen en kaas afgeeft, dat moet je ten minste eens in je leven geproefd hebben!

Recommended products
Blue Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds