Diesel Automatic (Royal Queen Seeds)

Stop jij altijd voor een oranje licht? Zo ja, dan is Diesel Automatic niet voor jou. Deze "turbo" Diesel is snel, krachtig en sterk. Ervaren kwekers kunnen 110g per plant verwachten. De hele groeicyclus duurt ongeveer 8 weken en let op de chemische, brandstofachtige smaak en geur. Het installeren van de juiste filters is essentieel wanneer je een strain als Diesel Automatic kweekt.

Genetica 40% sativa - 30% indica - 30% ruderalis
Ouders Diesel x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 325-375g/m²
Hoogte (binnen) 40-70cm
Opbrengst (buiten) 60-110g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diesel Automatic: NYC Diesel die dankzij Ruderalis gemakkelijker te kweken is

Een hele generatie verbeterde, autoflowering soorten, ontwikkeld door Royal Queen Seeds, zorgt voor betere opbrengsten en aroma's, in vergelijking met de oudere autoflowers op de markt. In dit geval creëerde RQS Diesel Automatic, een automatische versie van NYC Diesel, door haar te kruisen met Lowryder #2. Royal Queen Seeds kreeg het voor elkaar de geliefde smaken en aroma's van NYC Diesel te behouden, terwijl de bloeiperiode is verkort, waardoor je nu sneller kan oogsten dan ooit tevoren.

Deze plant blijft relatief klein, slechts 40-70cm in een indoor omgeving, maar produceert toch 325-375g/m². Vanwege het kleine formaat is deze soort geschikt voor bijna alle kweekomstandigheden. Als ze de ruimte krijgt, kan Diesel Automatic buiten iets groter worden en kan daarom tot 110g/plant produceren, terwijl ze maar 8-9 weken nodig heeft om zich te ontwikkelen van zaad tot oogst.

Diesel Automatic ruikt vrij sterk, dus zorg ervoor dat je goede filters en airconditioning hebt als je van plan bent deze dame in je kweekruimte te zetten. De smaken en aroma's hebben prikkelende, diesel-achtige, chemische kwaliteiten, maar niet zo overweldigend als de originele NYC Diesel. Lichte vleugen citrus kunnen ook worden opgemerkt in de toppen. Met 14% THC en een laag CBD-niveau, bestaat het effect uit een frisse, heldere high die perfect geschikt is voor gebruik overdag.

Voor alle ongeduldige types onder ons is Diesel Automatic van Royal Queen Seeds een snel en krachtig alternatief die de welbekende eigenschappen van NYC Diesel heeft behouden, maar met een verkorte bloeiperiode en gereduceerde hoogte.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds