Royal Creamatic (Royal Queen Seeds)

Royal Creamatic is een Spaans meesterwerkje. Het kruisen van eersteklas, autoflowering genen met de gefeminiseerde versie van Cream Caramel resulteerde in een krachtige plant met een maximale hoogte van 100cm die maar 8 weken vraagt van zaadje tot oogst. Opbrengst? Niet misselijk: Tot 165g/plant. Zoete karamelsmaken en eenvoudig te kweken!

Genetica 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
Ouders Cream Caramel x ruderalis
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 60-80cm
Opbrengst (buiten) 115-165g/plant
Hoogte (buiten) 80-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Creamatic: Crème de la crème van het autoflowering gewas

Als je caramel aroma's wilt ervaren van een geweldige kleverige top, zoek dan niet verder! Royal Creamatic is een autoflowering soort die kwaliteit toppen geeft met een creamy randje.

Royal Creamatic stamt af van Cream Caramel, wat een populaire Spaanse soort is die weer voortkomt uit BlueBack, Maple Leaf Indica en White Rhino. Toen Cream Caramel gemixt werd met eersteklas ruderalis genetica, kwam Royal Creamatic tot leven en gaf binnen de kortste keren een behoorlijke opbrengst. De bloeiperiode is ongeveer 7 tot 8 weken, van zaad tot oogst.

Als je binnenshuis kweekt, kun je 400-450g/m2 romige toppen verwachten, voor de buitenkwekers is dat ongeveer 115-165g/plant. Het is gebruikelijk voor Royal Creamatic om een grote apicale top te ontwikkelen, en kleine zijtakken. Daarom wordt aangeraden om eerst de apicale top te oogsten en om de zijtoppen nog iets langer te laten uitgroeien als ze nog niet klaar zijn. Het is over het algemeen een hele makkelijke soort om te kweken.

Je kunt een korte plant verwachten, die ongeveer 60-80cm hoog wordt binnenshuis en buiten 80-100cm. Royal Creamatic zal 15% THC bevatten, wat de kelken en de suikerblaadjes zal bedekken met prachtige witte kristallen.

Door zijn 60% indica-gehalte zal Royal Creamatic zoete dromen doen opwekken en een ontspannen gevoel geven. Deze cultivar is er zeker een voor de indica-kenners.

Iets eetbaars maken van deze cultivar is zeker een must, de heerlijke aroma's zullen geweldig blenden in een verrukkelijke brownie. Kweek de Royal Creamatic, oogst en droog de wiettoppen, en geniet!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds