Royal Cheese - Fast Flowering (Royal Queen Seeds)

De fast flowering versie van Royal Cheese heeft slechts 6-8 weken nodig. Een paar extra dagen kunnen helpen om de kracht te maximaliseren, hoewel smaken dan wel kunnen afnemen. Royal Queen Seeds combineerde genen van Old School Skunk en Afghani en maakte een indica-dominante hybride die binnen tot 550g/m² produceert. Buitenkwekers kunnen begin oktober een oogst van 600g/plant verwachten.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Old School Skunk x Afghani
Bloeitijd 6-8 weken
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 130-200cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Cheese - Fast Flowering: Snel te oogsten Cheese van Royal Queen Seeds

Royal Cheese - Fast Flowering is een van de meest populaire strains van Royal Queen Seeds. Deze kruising tussen Old School Skunk en Afghni geeft je de te verwachten Cheese-ervaring met het voordeel van een verkorte bloeitijd.

Royal Cheese - Fast Flowering kan in 6-8 weken geoogst worden. Het heeft dan een hoogte van 60-100 cm bij binnenkweek – wat goed te doen is - en 130-200 cm bij het kweken buitenshuis. Wanneer deze strain in optimale omstandigheden buitenshuis gekweekt wordt, kan hij 550-600g/plant opbrengen. Bij het kweken binnenshuis kun je uitzien naar 450-550g/m². Dat zijn veel knoppen!

Royal Cheese - Fast Flowering heeft een medium CBD-inhoud en bevat ongeveer 17% THC. Zoals aan de naam af te leiden is, is het aroma en de smaak uniek en scherp. De Cheese-geur is iets speciaals dat het onderscheid van andere wietaroma´s. Het effect van deze strain is lichamelijk. Je wordt er aardig stoned van. Het gaat gepaard met een kalmerende high waardoor deze plant dan ook een goede keuze is voor later op de dag.

Als je die unieke Cheese-smaak en –geur wilt beleven, maar geen tijd hebt om er te lang op te wachten, dan is deze snelbloeiende versie van Royal Queen Seeds misschien precies wat je zoekt.

Recommended products
Royal Cheese - Fast Flowering is very closely related to Cheese - wietzaden. This is a great strain available from several breeders. Read more about this strain on our special Cheese - wietzaden page, the other breeders and find all cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds