Bubblegum XL (Royal Queen Seeds)

Bubblegum XL is een gefeminiseerde kruising tussen Power Plant en Santa Maria, wat resulteerde in een 60% Sativa en 40% Indica hybride met een bloeiperiode van 8-9 weken en een opbrengst tot 500g/m² als ze binnen wordt gekweekt. Buiten kan er in oktober worden geoogst, waarbij de buit ongeveer 400-450g/plant bedraagt. Ze produceert dichte toppen die zoet en aards smaken.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Power Plant x Santa Maria
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 400-450g/plant
Hoogte (buiten) 160-200cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubblegum XL: legendarische kwaliteit in een moderne soort

Bubblegum genetica is ontzettend bekend in de sociale cannabis kringen, of rookkringen als je wilt. Met een overvloed aan zoete kauwgom aroma's, wordt Bubblegum XL gezien als een moderne soort.

Met 60% sativa en 40% indica genetica, veroorzaakt Bubblegum XL gevoelens van ontspanning, terwijl je nog steeds je dagelijkse taken met een heldere geest kunt uitvoeren. Een simpele truc kan worden gebruikt om de indica- of de sativa-effecten te versterken. Als de bloei zich in de laatste fase bevindt, veranderen de trichomen van helder naar troebel. Als ze troebel zijn, zullen de sativa effecten domineren. Als je de planten echter wat langer in de bloeifase houdt, krijgen de trichomen een amberkleur. Als je ze op dat moment oogst, veroorzaakt de soort een meer kalmerende indica high.

De ouderplanten van Bubblegum XL zijn Power Plant en Santa Maria. Power Plant kwam aan het licht nadat kwekers probeerden om een snel bloeiende sativa te creëren met een hoge opbrengst, waar mensen vele jaren van hebben genoten. Santa Maria is afkomstig van Mexican Haze en Brazilian sativa genetica. Geen wonder dat Bubblegum XL absoluut geweldig is.

Binnenkwekers kunnen opbrengsten verwachten van 450-500g/m² en 80-140cm hoge planten. Buitenkwekers oogsten zo'n 400-450g/plant en kunnen verwachten dat Bubblegum XL tussen de 160-200cm hoog wordt. Het is niet de plant met de hoogste opbrengst, maar de legendarische kwaliteit van de Bubblegum genetica spreken voor zich. Met 19% THC, zul je geen spijt krijgen van het eindproduct.

  • Sticky Beast Is De Beste Autoflowering Cannabis Strain Volgens Highlife!

    Zamnesia Seeds' ganja gladiator Sticky Beast Automatic richtte een slachtpartij aan onder de deelnemers van de autoflowering cannabis competitie. Vol trots ging ze met de Highlife Cup 2018 naar huis. Een van onze eigen unieke veredelingsprojecten betrad het strijdtoneel met de beste autoflowering sinsemilla en won glorierijk.

Recommended products
Bubblegum XL belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Bubblegum - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds