Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Bubblegum

Bubblegum is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

BUBBLEGUM: EEN VAN DE ZOETSTE WIETSOORTEN

  • Genetica: 60% sativa - 40% indica
  • Ouders: Power Plant x Santa Maria
  • Bloeitijd: 8-9 weken
  • Lengte: medium-hoog
  • Opbrengst: laag-medium
  • THC%: medium

Bubblegum is een soort van de oude stempel met een mysterieuze oorsprong die het hart van elke roker veroverd heeft met zijn zoete smaak en sterke indica in combinatie met een sativa euforische high.

Men dacht dat het was ontstaan in de jaren ’70, maar er is eigenlijk weinig bekend over de oorsprong van Bubblegum, buiten dan dat het is ontstaan ​​in Indiana, VS. Vanaf hier heeft het zijn weg door de Verenigde Staten gevonden om later te worden gemengd met een onbekende indica. Bubblegum maakte vervolgens zijn weg naar Nederland in de vroege jaren '90, waar deze soort werd gestabiliseerd en verspreid. De inspanning die in Bubblegum werd gestopt was de moeite waard, met deze krachtpatser die talloze onderscheidingen won in zijn leven, met inbegrip van de 2de plaats voor de beste soort in de Cannabis Cups van 1995 en 1999.

SMAAK, GEUR, … EN HET EFFECT VAN BUBBLEGUM

De smaak en het aroma van Bubblegum zijn treffend samengevat in zijn naam. Het produceert een heel zoete en naar bessen smakende smoke die zowel prikkelend als glad is. Omdat het een kruising is, lijkt Bubblegum ook perfect de typische effecten van zowel de indica en sativa soorten te mengen. Er is niet veel voor nodig om het lichaam te verdoven, terwijl het je geest op een gelukkige en euforische reis neemt.

De kracht en gemengde effecten van Bubblegum hebben het populair gemaakt onder het medische publiek, want het is gerapporteerd om effectief te zijn bij het verlichten van pijn, te helpen bij stress en angst, en depressie en slapeloosheid. Andere toepassingen meldden onder meer voor de behandeling van migraine, ADHD en artritis.

HOE KUN JE BUBBLEGUM KWEKEN?

Dus hoe kweek je het? Nou, binnenshuis heeft Bubblegum een bloeitijd van ongeveer 8-9 weken en kan redelijke opbrengsten produceren van 300-450g/m². Buitenshuis, is deze schoonheid gewoonlijk klaar voor de oogst tegen eind oktober en produceert meer dan 300 gram per plant. Bubblegum zal uitgroeien tot een medium-hoge plant, zonder al teveel takken.

Hoewel de opbrengsten betrekkelijk klein zijn vergeleken met andere soorten, is de kwaliteit van het product echter niet te missen. Ze is een goede groeier, en zelfs beginners kunnen respectabele resultaten produceren met een kwalitatief hoog product van de oude stempel. Een ding dat we wel zouden willen zeggen is dat Bubblegum een zeer penetrante geur heeft bij het kweken, die op geen enkele manier subtiel is - dus houd daar rekening mee bij het kiezen van een plek om te kweken.

CANNABISZADEN VERWANT AAN BUBBLEGUM

Bubblegum is vaak gekruist met andere soorten. Bekijk hieronder alle beschikbare cannabissoorten waarbij Bubblegum onderdeel is van de genetica:

Bekijk: