1 - Treating Yourself Medical Cup 2010

Bubba Kush (Greenhouse Seeds)

Deze smakelijke variant vraagt 9 weken bloeien om tot wel 800g/m² te produceren en het langdurige, narcotische effect biedt mogelijkheden voor pijnbestrijding. Als je je volgende SOG of SCROG organiseert, kan je deze strain overwegen. Buiten is ze begin oktober klaar voor de oogst, waar ze wel 1000g/plant kan leveren, onder optimale omstandigheden. Een kleine, stevige plant met veel vitaliteit.

Genetica Indica-dominant
Ouders Bubble Gum x Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Treating Yourself Medical Cup 2010
Beschrijving
Beschrijving

Bubba Kush: Old-school genetica faalt nooit en blijft indrukwekkend

Deze soort is zo'n klassieker dat zelfs je grootouders er legendes over kunnen vertellen. Bubba Kush wordt al tientallen jaren doorgegeven in rookkringen. Greenhouse Seeds heeft een geweldige hybride geproduceerd met Bubble Gum en Kush. Deze combinatie leverde een 80% indica-dominante soort op die een langdurige, ontspannen en narcotische high opwekt. Heb je ooit op een magisch tapijt gevlogen en de wereld van bovenaf gezien? Zo niet, neem een trekje en laat Bubba Kush je reisleider zijn.

Bubba Kush won de 1ste prijs op de Treating Yourself Medical Cup 2010. Dit is eigenlijk geen verrassing als je weet dat de kwaliteit geweldig is en de aroma's ongelooflijk. Met gemiddeld hoge CBD- en THC-niveaus wordt deze soort als medicinaal beschouwd.

Buiten kan worden verwacht dat Bubba Kush ongeveer 1000g/plant produceert! Daar kan je wel even mee vooruit, toch?Binnenkwekers zien ongeveer 800g/m². Deze plant ontwikkelt een kort postuur en blijft struikachtig. Beginnende kwekers doen er goed aan met Bubba Kush te starten, omdat ze een vergevingsgezinde soort is. Bubba Kush voelt zich trouwens prima thuis bij SoG- en ScrOG-methoden.

Zodra de planten beginnen te bloeien, kan je genieten van absoluut spectaculaire kleuren. Paarse toppen met rode tinten, overspoeld door een zee van melkachtige kristallen, die de oranje haren en groene suikerblaadjes verlichten. Het doet denken aan een regenboog, maar de pot aan het eind is gevuld met een unieke schat van topkwaliteit.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds