1 - Best Outdoor Strain at Spannabis 2013
1 - ExpoGrow-Irún 2013

Cheese (Greenhouse Seeds)

Cheese van Greenhouse Seeds is een kloon van de original UK Cheese. Ze is door selectief kweken verder verfijnd, zonder iets aan de mix toe te voegen. Het resultaat is een superkrachtige strain die een langdurige, langzaam opkruipende, lichamelijke stone opwekt. Cheese ontwikkelt zich in een extreem vertakte plant en is in staat om een oogst van 800g/m² te produceren na slechts 8 weken bloeien.

Genetica Indica-dominant
Ouders Original UK Cheese
Bloeitijd 8 weken
THC% 18.5%
CBD% 0.6%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Outdoor Strain at Spannabis 2013
1 - ExpoGrow-Irún 2013
Beschrijving
Beschrijving

Cheese: Een prettige Cheese strain met een grote opbrengst van Greenhouse Seeds

De Skunk-genetica zijn in de loop der jaren verbeterd. Britse kwekers besloten de ultieme Skunk te creëren en dat resulteerde in deze onberispelijke Cheese-strain. Greenhouse Seeds kreeg een uitstekend Cheese fenotype in handen via Buddha Seeds. Na een nauwgezet selectie- en stabiliseringsproces zag de ultieme Cheese het levenslicht.

De enorme potentie van deze Cheese is bijna niet voor te stellen. Vanwege de indica-dominantie kun je rekenen op een zwaar stoned effect. De head-high is ook duidelijk aanwezig vanwege de Skunk-afkomst. Als je naar een cheesy film kijkt, of je wilt eens lekker luieren is deze Cheese alles wat je daarvoor nodig hebt.

De opbrengsten bij de binnenkweek zijn spectaculair; 800g/m² cheesy toppen kan makkelijk worden gehaald. De buitenkwekers zullen zien dat hun Cheese ongeveer 800g/plant produceert. Dat ifs een flinke kaasplank vol! Na een bloeiperiode van slechts 8 weken zal je Greenhouse Cheese klaar zijn om te oogsten.

Cheese bereikt een gemiddelde hoogte en bevat tot 18,5% THC, en dat is excellent! Greenhouse Seeds specificeert de THC-gehaltes van hun strains tot achter de komma. Die weten dus waar ze het over hebben. De zaadbank van Greenhouse Seeds is één van de meest gerespecteerde leveranciers die er zijn. Van deze onberispelijke Cheese val je gegarandeerd om.

Recommended products
Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Greenhouse Seeds