1 - High Times Cannabis Cup 2006

Arjan's Ultra Haze 1 (Greenhouse Seeds)

Arjan's Ultra Haze 1 is een speciale, sativa hybride, liefdevol gemaakt door Arjan, de oprichter van Greenhouse Seeds. Ze is een combinatie van Neville's Haze x Cambodjan x Laos genen, die een relatief milde, cerebrale high opwekt, ideaal voor ontspanning en meditatie. Arjan's Ultra Haze bloeit in 13-14 weken en kan binnen tot 700g/m² produceren of 1100g per plant buiten.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Neville's Haze x Cambodian x Laos
Bloeitijd 13-14 weken
THC% 16.22%
CBD% 0.19%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Begin november
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2006
Beschrijving
Beschrijving

Arjan’s Ultra Haze 1: Top Haze variant van Greenhouse Seeds

Arjan’s Ultra Haze 1 is een hybride die afkomstig is van Neville's Haze en Cambodjaanse en Laotiaanse genetica. De keurmeesters op de High Times Cannabis Cup van 2006, beloonden Arjan’s Ultra Haze 1 met de eerste prijs voor de allerbeste soort. Deze Haze variant wekt een introspectieve high op: Als je wil mediteren of spirituele plannen hebt, zal deze soort de deur naar je bewustzijn openen. Met 80% sativa-dominantie, kan je ook klassieke sativa-gevoelens verwachten. Het THC-niveau is gemiddeld. Als je ervan houdt de hele dag te roken en te relaxen, dan levert Arjan’s Ultra Haze 1 een lekkere high, die de hele dag lang een lach op je gezicht tovert.

Als je deze dame goed verzorgt, zal ze je binnen belonen met 700g/m². Arjan’s Ultra Haze 1 bereikt een serieuze hoogte en imiteert de groei van klassieke sativa landrassen. Verwacht lange toppen, die floreren in tropische klimaten. Houd de hoogte in toom via ScrOG- of LST-methoden. Als deze dame haar gang kan gaan, kunnen de toppen van de takken mogelijk breken door het gewicht.

Buitenkwekers kunnen 1100g/plant verwachten. Voor de beste resultaten kan er het beste aan het begin van november worden geoogst. Het voltooien van de bloeiperiode duurt ongeveer 13-14 weken en daarom is ze beter geschikt voor warme klimaten.

Recommended products
Arjan's Ultra Haze 1 is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Greenhouse Seeds