Green-O-Matic (Greenhouse Seeds)

Diverse genetische materialen maken vaak strains die topprestaties leveren, dankzij de combinatie van de beste eigenschappen uit vorige generaties. Green-O-Matic bestaat uit genetisch materiaal van Ruderalis, Moroccan, White Dwarf en Low Rider, wat een nieuwe, interessante autoflowering strain opleverde. Verwacht een milde rook, met een langdurig en sterk effect. Binnen is de bloeiperiode 6 weken!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Moroccan x White Dwarf x Low Rider
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Laag
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 30g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Green-O-Matic: Een korte plant met geweldige highs

Greenhouse Seeds Company presenteert de spectaculaire Green-O-Matic. Dit is een strain waar ze trots op zijn en die ze gebruikt hebben voor hybridisatie van andere strains in hun catalogus. Wat zo geweldig is aan Green-O-Matic, is de genetische diversiteit in haar afkomst. Deze perfecte strain is gecreëerd uit een mix van Ruderalis, Moroccan, White Dwarf en Low Rider. Het is best moeilijk om vier strains samen te kruisen, te stabiliseren en te selecteren – vooral als je autoflowering genetica aan het ontwikkelen bent. Greenhouse Seeds is de uitdaging aangegaan en heeft zijn status als overwinnaar bewezen door deze cultivar te perfectioneren.

Green-O-Matic zal na 7-8 weken uitgegroeid zijn, van zaadje tot oogst. Binnen een mum van tijd zal je geweldige kwaliteitstoppen ontvangen. De oogsten zijn niet gigantisch, noch bij binnen als bij buitenkweek, maar de geweldige kwaliteit, snelle groei, en flinke sterkte van Green-O-Matic maken het allemaal de moeite waard. Het is een plant waar je weinig aan hoeft te doen, perfect voor beginners. Denk er wel aan om LST, ScrOG en klonen bij deze plant te vermijden. Autofloweringplanten zijn in dit opzicht anders dan fotoperiodeplanten.

De THC-gehaltes zijn ongeveer 15,43%, wat een geweldige hoeveelheid is voor een autofloweringstrain. De indica-dominante betovering zal je geest uit de knoop halen. Green-O-Matic is een perfecte smoke voor dagelijkse situaties: een geweldige, makkelijke strain.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds