Big Bang Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Big Bang Autoflowering doet haar naam eer aan. Ze combineert Greenhouse Seeds' eigen Big Bang x Ruderalis en biedt een snelgroeiende auto oplossing. Ze produceert zeer ijzige toppen die, wanneer gerookt, een kalmerende en verdovend effect opwekken. Big Bang Autoflowering kan van zaadje tot oogst gaan in 8 weken, waarbij ze binnen tot wel 900g/m² produceert of 45g per plant buiten.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Skunk x Northern Lights x El Niño x Ruderalis
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 900g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 45g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Bang Autoflowering: Laat je eigen universum uitdijen!

De populaire Big Bang is er nu ook als autoflowering uitvoering. Een onberispelijke autoflowering strain opgebouwd met waanzinnige genetica. De voorouders van deze cultivar waren Skunk x Northern Lights x El Niño x Ruderalis. Iedereen ziet natuurlijk meteen dat dit een All-Star-team is. Greenhouse Seeds maakte uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit ruderalis-genetica voor het produceren van hun Big Bang Autoflowering.

Deze voor 80% indica-dominante strain zorgt voor een bedaarde en ontspannen high. Het is niet onwaarschijnlijk dat er psychedelische ervaringen of ongeplande ruimtereizen plaatsvinden. De naam fluistert al in dat er met Big Bang Autofowering een geheel nieuwe werkelijkheid is ontstaan. De gemiddelde hoeveelheid THC zorgt voor een high die je ongetwijfeld zult waarderen.

Nadat je de zaden hebt laten kiemen doet Big Bang Autoflowering er ongeveer 8 weken over voordat de toppen perfect gerijpt zijn, en geoogst kunnen worden. De opbrengst binnen loopt op tot 900g/m², en dat is niet niks! Je zult zien dat de hoogte gemiddeld blijft met een compacte cola die vanuit het midden groeit. Buitenkwekers zullen ongeveer 45g/plant krijgen.

Autoflowering variëteiten reageren niet goed op LST, toppen en al helemaal niet op ScrOG technieken. SoG kan echter wel toegepast worden op de Big Bang Autoflowering. Knip gewoon alle zijtakken weg. Dit zorgt er voor dat de plant zich zal ontwikkelen tot één hoofdstam, en alle energie naar de hoofd-top gaat. Was je al gek op Big Bang, en je bent een vurige kweker dan is deze Big Bang Autoflowering écht wat voor jou.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds