Super Lemon Haze Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Zoals de naam al suggereert, is Super Lemon Haze Autoflowering de automatische versie van Super Lemon Haze, de topper bij Greenhouse Seeds. Ze heeft dezelfde, intense citrussmaak, gecombineerd met een complexe sativa high, die de geest euforisch maakt terwijl een zachte, lichamelijke buzz wordt opgewekt. Super Lemon Haze Autoflowering vraagt 9 weken van zaadje tot oogst en levert tot 500g/m².

Genetica 50% sativa - 30% indica - 20% ruderalis
Ouders Super Lemon Haze x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 80-100cm
Opbrengst (buiten) 70-80g/plant
Hoogte (buiten) 80-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 75.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Lemon Haze Auto: Autoflowering Sativa met hemelse citreonsmaken

Super Lemon Haze Auto bevat autoflowering kenmerken, waardoor het perfect is voor een snelle en goede productie, en het helpt om in de zomer in koudere klimaten te gedijen vanwege de korte levensduur. Greenhouse Seeds besloot om deze onberispelijke soort te maken door Super Lemon Haze te kruisen met een eersteklas ruderalis plant. Natuurlijk heeft het kruisingsproces de kwaliteiten van de originele Super Lemon Haze niet verwatert, welke voortkomen uit de legendarische Lemon Skunk en Super Silver Haze. De citrus aroma's zijn krankzinnig! Het is net alsof je in hemelse limonade zwemt.

Over de hemel gesproken; 50% sativa-dominantie genen zal zielsverheffende highs induceren. Als men wil mediteren of genieten van yoga-sessies, is Super Lemon Haze Auto perfect om zeer spiritueel te worden. Het THC-gehalte is aangenaam mild. Als men van citrussmaken houdt en niet te high wilt worden, is deze soort perfect. Super Lemon Haze Auto is perfect voor cannabis liefhebbers die zich verheven willen voelen maar toch functioneel willen blijven.

Greenhouse Seeds heeft met veel doorzettingsvermogen voortdurend soorten gekruist, om te eindigen met Super Lemon Haze Auto. Deze prachtige soort groeit in slechts 9 weken van zaad tot oogst. 500g/m² kan worden verwacht van binnenteelt van Super Lemon Haze Auto. Outdoor kwekers die deze prachtige soort in de felle zon kweken zullen ongeveer 80g/plant ontvangen.

Deze cultivar is makkelijk te kweken dankzij de minimale eisen van de plant. Super Lemon Haze Auto volstaat met een kleine hoeveelheid voedingsstoffen vanwege de korte hoogten van 80-100cm. Het heeft ten minste 12 uur licht per dag nodig, en veel liefde, dat is alles.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds