The Doctor (Greenhouse Seeds)

The Doctor van Greenhouse Seeds is een gefeminiseerde kruising tussen Great White Shark, South Indian en Super Skunk genen en levert een zeer stoned, narcotisch effect. De bloeiperiode bedraagt 8 weken en ze levert tot 800g/m² in de binnenteelt. Buiten kan er eind september worden geoogst waar de buit tot wel 1200g/plant kan bedragen.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Great White Shark x South Indian x Super Skunk
Bloeitijd 8 weken
THC% 17.69%
CBD% 0.21%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 15.00
3 zaden € 15.00
5 zaden € 22.50
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

The Doctor: Tijd voor een medische ganja consultatie

Is er een dokter in de zaal! Goedemorgen dokter, mijn wiet-voorraaddoos is helemaal leeg, en nu zit ik zonder medicijn! Mocht je in deze nijpende situatie verkeren kun je er donder op zeggen dat er geen dokter is die je daarbij hulp kan bieden, maar The Doctor van Greenhouse Seeds is wel behulpzaam. Greenhouse Seeds ontwikkelde deze plakkerige strain voor het geval je vast zit, en die - als je het goed aanpakt - je voorraaddoos weer vult met te gekke wiet, zodat je leed weer voor een tijdje verzacht kan worden.

Deze voor 80% indica-dominante cultivar wekt narcotische sensaties op. De couch-lock is reëel. Ze slaat snel en genadeloos toe. Als je wenst te slapen, mediteren, of op te stijgen is de wiet van The Dokter het beste recept. Het THC-gehalte ligt rond de 17,69%. Dat is een prettig gemiddelde hoeveelheid, en je kunt er gerust zonder vervelende bijwerkingen wat extra's van gebruiken. Van The Dokter krijg je als binnenpatiënt 800g/m² toppen voorgeschreven, terwijl dat voor buitenpatiënten 1200g/plant is. Hieruit blijkt dat deze dokter enorm goedgeefs is.

The Doctor is ontsproten uit Great White Shark x South Indian x Super Skunk. The Doctor is bevoorrecht ter wereld gekomen. Great White Shark heeft vele prijzen in de wacht gesleept en is lid van de familie "White", die is voortgekomen uit de genetica van de White Widow. De superioriteit van Super Skunk spreekt voor zich, terwijl South Indian The Doctor voorziet van het unieke indica-gevoel.

Het is natuurlijk altijd verstandig om in geval van een ernstig wietgebrek The Doctor in te schakelen. Als je lijdt aan zogenaamd PGTS (Post-Ganja-Tekort-Syndroom), troost je dan met de gedachte dat je niet alleen staat, en je hoeft je absoluut niet te generen als je de hulpverlening induikt! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Zativo, wij zorgen er dan voor dat je de meest werkzame strains ontvangt die zullen bijdragen tot een spoedig herstel!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds