Train Wreck (Greenhouse Seeds)

Train Wreck was voorheen een kloon-strain met een legendarische status van Arcata, maar is nu ook als zaadje verkrijgbaar. Ze levert een stimulerende, creatieve high, die overgaat in een intense, langdurige high. Binnen kan 700g/m² worden behaald en buiten 800g/plant. De bloeiperiode bedraagt 9 weken.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Original clone Arcata, USA
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Train Wreck: Greenhouse Seeds creëert Train Wreck zonder slachtoffers

Tijd om in een deuk te liggen! Train Wreck, veroorzaakt door Greenhouse Seeds is een buitengewoon potente strain die frontaal binnenkomt. Je zult volkomen ontsporen en op een onbekend perron gedropt worden. Het THC-gehalte is volgens het spoorboekje, vertragingen niet meegerekend, 21,74%, en dat is gegarandeerd een krachtige hoeveelheid.

Deze cultivar is geen hybride. Het is een kloon die Greenhouse Seeds uit Arcata, USA ontving. Vanwege de 60% indica- en 40% sativa-genetica kun je rekenen op een multifunctionele high. De gewaarwordingen beginnen als opwekkend, terwijl de ontspannende en meditatieve staat er langzaam insluipt en je vervoert naar een afgelegen rangeerterrein. En de glimlach op je gezicht is met geen mogelijkheid weg te poetsen.

Na een 9-weekse bloeiperiode, is Train Wreck klaar om geoogst te worden. Binnenkwekers kunnen een opbrengst verwachten van 800g/m² toppen. Kwekende zonaanbidders die Train Wreck buiten kweken kunnen aannemen dat ze 800g/plant zullen oogsten. Greenhouse Seeds beveelt aan gebruik te maken van ScrOG technieken, omdat Train Wreck nogal lijkt op een klimplant, als je dat niet doet kan ze in ieder geval wel wat steun gebruiken vanwege de zware en compacte toppen die ze produceert.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds