Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Blueberry Autoflowering

Blueberry Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

BLUEBERRY AUTO: AUTOFLOWERING VERSIE VAN EEN WARE KLASSIEKER

  • Genetica: indica-dominant
  • Ouders: Blueberry x ruderalis
  • Bloeiperiode: 8-10 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 60-75cm
  • Opbrengst: 425-475g/m²
  • THC%: 14%

Blueberry is een van de beroemdste strains ooit en veroverde na de introductie de wereld stormenderhand met haar smakelijke bessenaroma en potente indica-effect. Tegenwoordig geniet men van Blueberry niet uitsluitend meer in de originele vorm, maar tevens in talloze genetische mixen en kruisingen. Als een strain "Blue" in de naam heeft kun je er donder op zeggen dat er Blueberry genetica aanwezig is.

Veel zadenbanken, met inbegrip van Royal Queen Seeds, Dutch Passion en onze eigen kwekers bij Zativo hebben autoflowering versies van deze klassieker ontwikkeld. Ze hebben allemaal gemeen dat de kwekers zorgvuldig geselecteerde soorten Blueberry hebben gekruist met ruderalis of een autoflowering indica. Het resultaat is altijd fantastisch en komt dicht bij het origineel. Zoals je je wel voor kunt stellen is Blueberry Auto een indica dominante strain. Je hebt alle goede eigenschappen van Blueberry plus het bijkomende voordeel van autoflowering genetica. Maar de effecten zijn altijd overtuigend!

SMAAK, GEUR EN EFFECTEN VAN BLUEBERRY AUTO

Omdat de smaak en de geur zo een groot succes zijn van de Blueberry, willen en verwachten rokers dat ook terug te zien in andere Blueberry varianten. De autoflowering versie van deze plant zal je zeker niet teleurstellen! Je krijgt het klassieke aroma en de smaak van bessen - van deze heerlijke verwennerij ga je helemaal kwijlen! De fruitigzoete smaak van Blueberry Auto is zeer geliefd, net als die van haar ouder. Bovendien zal deze cultivar bijdragen aan het in stand houden van de rage die de Blueberry familie veroorzaakt.

De effecten zijn te vergelijken met een topklasse indica. Ze levert een prettige fysieke high, maar vanwege het gematigde THC-gehalte ben je wel in staat om overdag gewoon te kunnen functioneren. Ontspanning sluipt je ledematen binnen, heerlijk om mee van de schoonheid der natuur te genieten, of een film- of ontspanningssessie na een dag van noeste arbeid. Je zult tevens verrukt zijn van de zalige gedachten die je diepzinnige inzichten geven. Patiënten melden dat Blueberry Auto uitermate geschikt is voor het behandelen van stress, angst, pijn, migraine, krampen, artritis en spierkrampen.

HOE KWEEK JE BLUEBERRY AUTO

De plant bereikt slechts een gemiddelde hoogte van 60-75cm. Hierdoor is ze uitstekend geschikt voor verschillende soorten kweekoperaties, met name als de beschikbare ruimte een probleem is. Buiten zal ze iets hoger worden tijdens de groei maar altijd nog relatief hanteerbaar met 70-100cm. De structuur van Blueberry Auto verraadt haar indica afkomst. Ze produceert weinig zijtakken en een massieve hoofdcola.

Blueberry Auto doet er slechts 8-10 weken over, van zaad tot oogst, afhankelijk van de zadenbank waar je zaden gekocht zijn. Dat is redelijk snel gelet op de prachtige en talrijke toppen die deze plant produceert. De opbrengst is echt verbazingwekkend gezien haar korte levenscyclus. Binnenkwekers worden beloond met een opbrengst van 425-475g/m² terwijl dat voor buitenkwekers 70-120g/plant zal zijn. Dat is zelfs een uitdaging voor de beste feminized strains die er zijn.

Ga alsjeblieft niet experimenteren met kweektechnieken zoals toppen, LST of ScrOG. Dat is een slecht plan vanwege de autoflowering-genetica en zulke methodes dienen vermeden te worden om het maximaal haalbare te krijgen uit het vermogen van de Blueberry Auto.