Blueberry Autoflowering (Zativo Seeds)

Blueberry Autoflowering van Zativo Seeds verenigt het allerbeste van de beroemde Blueberry soort. Blueberry Automatic is een stevige favoriet onder cannabiskenners overal en een echte zoete traktatie. Deze door Indica gedomineerde dame is een mix van Blueberry en Ruderalis en tevens een echt snelle groeier die slechts 8-9 weken nodig heeft.

Genetica 70% indica - 20% sativa - 10% ruderalis
Ouders Blueberry x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 75cm
Opbrengst (buiten) 70g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blueberry Autoflowering - Met beroemde genen

Blueberry Autoflowering van Zativo Seeds verenigt het allerbeste van de beroemde Blueberry soort en komt in een makkelijk te kweken, automatisch pakketje. Beginners zouden niet al te veel moeite moeten hebben om grip te krijgen op deze immer smaakvolle plant.

Blueberry Autoflowering blijft dichter bij de Blueberry formule en behoudt die superbe smaak en geur van haar voorganger. Ze is een soort cultklassieker onder cannabiskenners en is tevens zeer geliefd vanwege haar zoete eigenschappen en ontspannende Indicahigh. Voor wat betreft haar high, die is erg krachtig en tegelijkertijd mellow, ze vloeit door je lichaam heen en ontspant je tot in je kern. Ze is de perfecte keus voor als je na een lange dag wilt ontspannen.

Blueberry Automatic zal medicinale cannabisgebruikers ook aanspreken, want ze helpt om degenen die in nood zitten te ontspannen. Ze is extreem efficiënt als het aankomt op het behandelen van stress, angst, pijn, migraine, krampen, artritis en spierspasmen - over een medisch wonder gesproken.

Doorgewinterde kwekers zullen merken dat de plant hoogten bereikt die typerend zijn voor de meeste Indica's - zo'n 75 cm. Ze is meestal klaar voor de oogst binnen 8-9 weken na ontkieming. Degenen die op zoek zijn naar een automatisch bloeiende plant met een suprême kwaliteit smaak en een sterke, ontspannende high... zoek niet verder, want Blueberry Automatic cannabiszaadjes zullen andere soorten gek maken van jaloezie.

Recommended products
Blueberry Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blueberry Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo