Super Silver Haze (Zativo Seeds)

Super Silver Haze heeft een Sativahigh van de hoogste orde en is een almachtige mengeling van Haze, Skunk en Northern Lights - in één glorieuze 'super' soort! Deze femme fatale van een plant is zowel scherp als potent en heeft een bloeitijd van 8-10 weken - ze produceert een super Sativahigh van legendarische proporties.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Haze x Skunk x Northern Lights
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 21%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 500-600g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
1 zaadje € 8.50
3 zaden € 34.50
5 zaden € 32.50
10 zaden € 55.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Silver Haze - Clash van de cannabistitanen

Super Silver Haze is een wonderlijk stoutmoedige mix van Skunk, Haze en Northern Lights, een mix die zelfs de meest doorgewinterde kweker met zijn ogen laat knipperen. Deze wereldbekende 'super' Sativahybride heeft al talloze prijzen gewonnen, en dat is niet voor niets. Ze is meer dan gewoon in staat om exceptionele opbrengsten te produceren in moeilijke omstandigheden, om nog maar te zwijgen over haar verleidelijke smaak en geur.

Van nature is ze overwegend een Sativa, en deze hybride heeft een pikante, pittige en zoete geur en een evenzo heerlijke smaak. Ze biedt een volle rook, die een van de meest intense en bevredigende Sativahighs weet te veroorzaken die we in de cannabiswereld maar kennen. je kunt je voorbereiden op een verheven gevoel en een heldere geestestoestand dankzij de kwalificaties van Sativa - die staan garant voor een hoge mate van inspiratie en creativiteit. Het Indicadeel van Super Silver Haze gaat ondertussen aan het werk om met medische efficiency de pijnen en kwalen te verlichten die je misschien wel hebt. Over medische efficiency gesproken, Super Silver Haze is een geweldige soort voor gebruikers die lijden aan stress, angst, depressie, pijn, artritis en migraine.

Super Silver Haze maakt haar naam absoluut waar met haar grote postuur, rijkelijk harsige toppen en prachtige voorkomen - waarlijk een lust voor het oog. Om echt het beste uit deze hybride te halen, moet je wel een bepaalde mate van vaardigheid en ervaring bezitten. Beginners willen misschien eerst eens met een paar andere soorten oefenen.

Als je haar binnen kweekt, heeft Super Silver Haze (gemiddeld) een bloeitijd van 8-10 weken en een opbrengst van 450-550 g/m². In de buitenkweek kan ze (onder ideale omstandigheden) meer dan 550 g/plant opleveren. Ze bloeit dan laat in oktober.

Super Silver Haze is waarlijk een all rounder met potente highs, geweldige smaken en overvloedige opbrengsten. Ze is een soort van onmiskenbare schoonheid die toch tegelijkertijd heel krachtig is. Echte kenners van de ganjagame die een vol aankomende Sativa-ervaring willen, zullen niet teleurgesteld raken in de cannabiszaadjes van Super Silver Haze.

Recommended products
Super Silver Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Super Silver Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo