White Widow Autoflowering (Zativo Seeds)

5/5 (1 ratings)

White Widow Auto is een van Amsterdams beste automatisch bloeiende planten en verenigt in zich het beste van White Widow en Ruderalis, en het gevolg is iets heel speciaals. Deze vernieuwde incarnatie is klaar voor de oogst na slechts 10-12 weken - zorg ervoor dat je klaar staat voor White Widow en dan... go!

Genetica 50% indica - 40% sativa - 10% ruderalis
Ouders White Widow x Critical Auto
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 50-80cm
Opbrengst (buiten) 50-160g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

White Widow Automatic - Een automatisch bloeiend tribuut aan een prijswinnende Widow

White Widow wordt niet alleen binnen de cannabisgemeenschap als een beroemde soort gezien maar ook wereldwijd. White Widow is dus gewoon een briljante plant! Ze is gezegend met een klassieke smaak, overvloedige opbrengsten en een intense high; het is dus geen wonder dat ze in Amsterdam een all-time favoriet is. Zativo Seeds wilde een eerbetoon brengen aan deze prestigieuze wiet en vond het zodoende alleen maar passend om een automatisch bloeiende reïncarnatie te creëren - en dat is dus wat ze deden. Zeg hallo tegen White Widow Automatic.

Sinds haar geboorte in 1995 heeft White Widow talloze prijzen een eerbetonen mogen ontvangen en is ze alsmaar sterker geworden. De originele genen zijn overigens een mysterie, men denkt dat ze het resultaat waren van een Braziliaanse Landsativa die gemengd werd met een Indiase Indica. Zativo Seeds vulde deze genen aan met Critical Auto en creëerde zo een krachtige cannabisplant die haar afkomst meer dan waar maakt.

Ze blijft echt trouw aan haar White Widow-afkomst en ze is in feite dezelfde soort, alleen dan in een automatische vorm. Gebruikers die bekend zijn met de soort (en daar zijn er ongetwijfeld velen van) kunnen dezelfde frisse, aardse citrussmaak verwachten waar ze aan gewend zijn geraakt. Het is dezelfde geestelijke en lichamelijke high, maar dan met een beetje extra pit in het lichamelijke aspect. White Widow Automatic is een geweldige all-round blowervaring die je compleet ontspant.

Mensen die lijden aan pijn, stress, angst, artritis en gebrek aan eetlust zullen merken dat de symptomen daarvan aanmerkelijk verminderd zullen worden na gebruik van White Widow Automatic.

Ze is na slechts 10-12 weken klaar voor de oogst, en White Widow kan een hoogte bereiken van 1,1 meter en een opbrengst van ongeveer 50-160 g/plant. Haar overgeërfde Indicagenen laten zich gelden in haar uiterlijk, want ze raakt bedekt met een dikke harslaag naarmate ze de volwassenheid bereikt.

Cannabiskenners en -kwekers en degenen die op zoek zijn naar een soort met de spectaculaire smaken en highs van White Widow, en dat alles in een makkelijk te hanteren automatisch bloeiend pakketje, zouden zeker White Widow Autoflowering moeten proberen.

  • Cannabis: Zaden Versus Klonen, Wat Is Beter?

    Je volgende kweek opstarten vanuit zaadjes of toch maar klonen? Hieronder lees je de voor- en nadelen van beide, maar ook waarom kweken vanuit zaad voor thuiskwekers de meeste voordelen biedt.

  • Hydrocultuur Voor Biologische Cannabis: Is Het Mogelijk?

    Met biologische hydrocultuursystemen is het mogelijk puurdere cannabis te kweken dan op de reguliere manier. Het opzetten en onderhouden van deze systemen is echter ingewikkelder, duurder en tijdrovender. Is biologische hydro de moeite waard?

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Recommended products
White Widow Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo