Bubble Kush Autoflowering

Bubble Kush Autoflowering is het resultaat een mix van de genen van Bubble Gum, OG Kush en Critical Autoflowering. Met zo'n erfgoed weet je gewoon dat je iets speciaals hebt! Binnen kan je een opbrengst verwachten van 300-400g/m² en 17% van het correct gedroogde en uitgeharde eindproduct zal pure THC zijn!

Genetica 70% indica - 20% sativa - 10% ruderalis
Ouders Bubble Gum x OG Kush x Critical Auto
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 17%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 300-400g/m²
Hoogte (binnen) 40-80cm
Opbrengst (buiten) 50-100g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 1.03
1 zaadje € 1.03
3 zaden € 12.50
5 zaden € 22.50
10 zaden € 42.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubble Kush Autoflowering - Bevat genen van drie beroemde strains

Bubble Kush Autoflowering is het resultaat van een mix van de genen van drie beroemde strains; de ouders zijn namelijk Bubble Gum, OG Kush en Critical Autoflowering. De verdeling ziet er zo uit: 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis. Met zo'n erfgoed, weet je gewoon dat je iets speciaals krijgt!

Bubble Kush Autoflowering is een kleine plant met een korte bloeiperiode. Haar levenscyclus van 9-10 weken, van zaad tot oogst, is zeer aantrekkelijk voor ongeduldige kwekers. Ook zullen kwekers, die kampen met ruimtegebrek, blij zijn te weten dat de gemiddelde hoogte van de plant slechts 40-80cm is. Buiten zal ze grofweg 100cm hoog worden, waardoor deze strain een goede kandidate is voor de guerrillateelt.

Bubble Kush Autoflowering mag dan klein van stuk zijn, maar dat neemt niet weg dat deze kleine, groene dame zeer energiek is. Binnen kan je een oogst verwachten van 300-400g/m² en buiten kan je rekenen op 50-100 gram per plant. En in tegenstelling tot de voormalige autoflowering strains, zal deze niet tegenvallen als het gaat om kracht: 17% Van het correct gedroogde en uitgeharde eindproduct zal bestaan uit pure THC! We wensen je een prettige vlucht in die bubble!

Recommended products
Andere producten van Zativo