Lowryder 2 Autoflowering (Zativo Seeds)

3.5/5 (2 ratings)

Om te zeggen dat deze automatische soort snel groeit, zou een understatement zijn, want Lowryder 2 Automatic van Zativo Seeds is meer als een lichtflits. Dit compacte marktgewas levert zijn waren in slechts 8 weken op en is een combinatie van Lowryder 2 en Ruderalis!

Genetica 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
Ouders Lowryder x Santa Maria
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 300g/m²
Hoogte (binnen) 60-80cm
Opbrengst (buiten) 20-40g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 3.50
1 zaadje € 3.50
3 zaden € 9.50
5 zaden € 15.00
10 zaden € 27.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lowryder 2 Automatic - Brengt een sterke lichamelijke stone teweeg

Lowryder 2 Automatic is een kwalitatieve en snelle wietproducent die gekweekt is om een bliksemsnelle producent te zijn. Deze hardwerkende, doch kleine plant werd ontwikkeld door Zativo Seeds en produceert resultaten op een overvloedig exotische schaal.

Lowryder 2 Automatic is gezegend met een aangename rook die de smaakpapillen en neusgaten prikkelt en een sterke lichamelijke stone veroorzaakt die ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Alsof dit nog niet verleidelijk genoeg was, kan deze soort dankzij zijn snelle bloeitijden ook nog eens met gemak jouw wietje voor iedere dag worden. Stel je dus voor dat je op een zonnige dat in je tuin aan het chillen bent en geniet van een ontspannend blowtje. Eén ding waar je wel op moet letten is haar potentie, Lowryder 2 Automatic is geen slap makende wiet (nou ja, tenzij je teveel van haar rookt).

Lowryder 2 Automatic heeft slechts 8 weken nodig tussen ontkieming en oogst! Kwekers die dus op zoek zijn naar een snelgroeiende marihuana hoeven niet verder te zoeken. Als je de planning slim aanpakt, kun je de groei spreiden om zo een constante aanvoer te creëren!

Lowryder 2 Automatic is een gedrongen variëteit die zich wat compacter ontwikkelt - dit maakt haar ideaal voor kwekers met beperkte ruimte. Ze wordt ongeveer 60-80 cm hoog en ontwikkelt een kerstboomachtige structuur. Een ervaren en oplettende kweker kan in de binnenkweek een oogst verwachten van 300 g/m²; buiten is dat 125 g/plant.

Als discretie een must is, is Lowryder 2 Automatic tevens een must. Het kleine uiterlijk van de soort en het compacte frame zijn ideaal voor undercover kwekers die snelle resultaten willen.

Hoewel Lowryder 2 Automatic niet enorme opbrengsten oplevert, produceert ze wel extreem goede toppen met een duizelingwekkende snelheid - je zult versteld staan.

Recommended products
Andere producten van Zativo