Sour Diesel (Zativo Seeds)

Onze Sour Diesel is een kruising van Diesel en Northern Lights Hybrid en een droom voor de medicinale gebruiker. Ze bloeit ongeveer 10 weken lang en produceert marihuana die je wegvoert uit deze wereld – ze heeft een kracht die iedere aandoening zal doen wegsmelten.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Diesel x Northern Lights
Bloeitijd 10 weken
THC% 19%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-600g/m²
Hoogte (binnen) 1-1.3 m
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sour Diesel - Een medisch wonder dat krachtige Sativaklappen uitdeelt!

Sour Diesel wordt erkend als de bekendste Sativa van de VS en is een potente krachtpatser van een wiet. Ze heeft een onderscheidende, zure Dieselgeur gecombineerd met een pikante, citrussmaak, en dat is het wat deze hybride tot een klassieker maakt.

Sour Diesel is een kruising van Diesel x Northern Lights hybride en een plant die het voor elkaar krijgt om het beste van deze soort te bieden heeft te verenigen.

Sour Diesel is een vrouwelijk fenomeen en een opmerkelijk veerkrachtige plant - ze is zowel bestand tegen overvoeding als tegen insecten. Hierdoor is ze een geweldige plant voor beginnende kwekers die hun eremedailles nog moeten halen. Sour Diesel kan een hoogte bereiken van 1-1,3 meter binnen een bloeiperiode van 10 weken; hierdoor is ze een redelijk snelle plant om mee te beginnen. Als ze gekweekt wordt door een goeroe met groene vingers, kan Sour Diesel opbrengsten opleveren van 450-600 g/m².

Deze Cali cannabis is net zo pikant als potent en veroorzaakt een extreem cerebrale high - bereid je dus voor. Gebruikers kunnen een intense, cognitieve high verwachten, een die je vastgrijpt en je richting de hoogst denkbare vlakten katapulteert. Terwijl je jouw reis door de high aflegt, begin je je steeds alerter te voelen en wordt je hoofd overspoelt met een constante stroom aan ideeën en gedachten.

Ze is een betrouwbare favoriet onder medicinale gebruikers en deze lang doorwerkende, intense Sativa kan behulpzaam zijn bij allerlei soorten symptomen, waaronder symptomen van stress, angst, chronische pijn, spanning en migraine.

Sour Diesel is de Sativa die niet teleurstelt. Haar potente finesse is de reden waarom ze wereldwijd ontelbare prijzen heeft gewonnen. Als je dus op zoek bent naar een pure en unieke Sativa-ervaring, moet je zeker de cannabiszaadjes van Sour Diesel een kans geven.

Recommended products
Andere producten van Zativo