Pineapple Kush (Zativo Seeds)

5/5 (1 ratings)

Pineapple Kush neemt je mee op een tropische reis... Deze vrij kleine plant, slechts 70-120cm hoog, is het overheerlijke resultaat van een kruising tussen Pineapple en OG Kush. De smaak en geur zijn net zo zoet, fris en tropisch als haar naam. Maar het beste komt nog: 18% van het correct uitgeharde eindproduct (500-550g/m²) bestaat uit THC!

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Pineapple x OG Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 70-120cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
1 zaadje € 8.50
3 zaden € 34.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 68.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Pineapple Kush - De smaak van deze wiet zal je meevoeren

Pineapple Kush... wat wil de uitvinder ons vertellen met deze naam? Natuurlijk behoeft dat geen uitleg, want de ouders van deze overheerlijke lekkernij zijn Pineapple en OG Kush. En wat vertelt dit ons over de smaak en geur? Juist! Net zo zoet, fris en tropisch als haar naam al aangeeft. En de effecten van de gerookte toppen voeren je mee naar een tropische bestemming...

Pineapple Kush wordt enorm beïnvloed door haar Indica genen, die 80% van de genetische achtergrond opmaken. Dit vertaalt zich in de binnenteelt naar een vrij kleine plant van slechts 70-120cm, maar de opbrengst zal niet beperkt zijn. De zeer harsachtige buit zal 7-8 weken nadat de eerste bloemen zich beginnen te vormen kunnen worden binnengehaald en er kan gerekend worden op 500-550g/m². Buiten kan je ongeveer dezelfde hoeveelheid verwachten aan het einde van september, maar dan per plant.

Het beste moet echter nog komen: 18% Van het correct gedroogde eindproduct bestaat uit THC, die vergezeld wordt door een behoorlijke vleug CBD. De tropische smaak van deze wiet zal je heel snel meevoeren en wordt al snel opgevolgd door de high. En hier laat het 20% Sativa erfgoed van zich horen, die bijdraagt aan de OG kracht; lichamelijke en mentale effecten balanceren elkaar.

 • Is Cannabis Het Antwoord Op Resistentie Tegen Antibiotica?

  Antibioticaresistentie geldt als een van de grootste opkomende bedreigingen voor de gezondheid. Cannabis is een veelzijdige chemische fabriek die mogelijk een aantal oplossingen biedt. Lees verder en ontdek hoe de plant kan helpen.

 • Hoe Recycle Je Jouw Cannabis Groeimedium?

  In dit artikel laten we je zien hoe je precies je oude cannabis groeimedium kunt recyclen en zo de duurzaamheid van je tuin kunt verbeteren terwijl de kosten worden verminderd.

 • De Beste Manieren Om Cannabis Te Drogen En Te Curen

  Drogen en curen worden vaak als opties beschouwd. Wij beweren echter het tegendeel. Lees hier hoe je dit zelf doet en ontdek waarom het essentieel is voor het bereiken van toppen van topkwaliteit. Zoals in de betere coffeeshop.

 • Top 5 Gezonde Snacks Voor Stoners

  Elke gebruiker kent die plotselinge drang om de keukenkast leeg te plunderen of een hele bak Ben & Jerry’s te eten. Dat is normaal en niets om je schuldig over te voelen. Maar onthoud: slecht voedsel is slecht voor je. Zativo heeft een lijst gemaakt met gezonde snacks om van te genieten als de munchies weer eens opduiken.

 • Het Verhaal Achter Kush

  Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Zativo