Big Kush (Dinafem)

Dinafem creëerde met Big Kush een mooie balans in kracht, smaak en opbrengst. Massieve, vuist-achtige toppen zijn tegelijkertijd indrukwekkend en intimiderend. Oogsten kunnen 600g/m² bedragen onder optimale omstandigheden. De bloeiperiode bedraagt 55-60 dagen. De prachtige bloemen stralen constant een Italiaans, "limoncello" aroma uit. Een prachtige mix van Critical + en OG Kush!

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Big Skunk x OG Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-900g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
€ 29.04
1 zaadje € 29.04
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Kush: Bereid jezelf voor op bergen krachtige toppen

De naam Big Kush spreekt al voor zichzelf, want ze genereert extreme opbrengsten van onberispelijke kwaliteit. Dit is absoluut een strain van topklasse, met trots gepresenteerd door Dinafem. Dankzij de goed gebalanceerde verhouding van genen, 50/50 indica-sativa, wekt Big Kush een cerebrale high op die soepel overgaat in ontspannende sensaties.

De opbrengsten zijn serieus; verwacht binnen een oogst van tot wel 600g/m² eersteklas product, terwijl buitenkwekers wel eens een buit kunnen binnenhalen van 900g/plant! Haal je droogruimte dus maar leeg, want die grote berg met toppen moet ergens hangen.

Binnen zal Big Kush gemiddeld groot worden. Buitenkwekers van deze hybride kunnen echter wolkenkrabbers zien van wel 300cm. Voor een indica-sativa hybride is dit vrij zeldzaam. Geef haar de ruimte en je zal een ladder nodig hebben om de gehele plant te kunnen verzorgen!

De bloeiperiode is vrij kort, want na slechts 55-60 dagen bloeien, is Big Kush klaar om geoogst te worden. Als je de indica kenmerken wil versterken, probeer Big Kush dan in de bloei te houden tot de trichomen amberkleurig worden. Houd je meer van een sativa effect? Oogst deze plant dan als de trichomen melkachtig kleuren. Hoe dan ook, je zult zeker een flinke dosis THC ontvangen. Het THC-gehalte van deze strain is getest als "hoog", met lage CBD-waarden.

Big Kush is ontstaan uit Big Skunk en OG Kush, die beiden van zichzelf al legendarische soorten zijn. Om de epische status van Big Kush uit te leggen, maken we gebruik van ganja-wiskunde. Stel je kweekt buiten en je laat je Big Kush twee maanden vegeteren, dan nog eens 2 maanden bloeien, gevolgd door 3 weken drogen en uitharden. In 4 maanden en 3 weken kan je dan 900g uitgeharde toppen in handen hebben met een hoog THC-gehalte en overheerlijk aroma, van slechts één plant! Doe je voordeel met deze kennis...

Recommended products
Andere producten van Dinafem