Critical Jack Autoflowering (Dinafem)

Critical Jack Autoflowering is een indica dominante strain en het resultaat van een kruising tussen Critical Jack en Roadrunner Autoflowering. Deze plant heeft veel te bieden als het gaat om smaak en kwaliteit. Exotisch hout en kruiden, met vleugen citrus/vruchten maken deze variëteit een culinaire ervaring. Ze kan in minder dan 80 dagen worden geoogst en produceert binnen tot 100g/plant.

Genetica 60% indica - 40% sativa - ruderalis
Ouders Critical Jack x Roadrunner
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% 10-14%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 25-100g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 100-230g/plant
Hoogte (buiten) 50-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 26.68
3 zaden € 23.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Jack autoflowering: Bekroonde genetica met autoflowering kracht

Dinafem staarde naar haar Critical Jack, die bekroonde genetica en ongelooflijk verrukkelijke aroma's bezit en besloot haar te kruisen met Roadrunner Autoflowering. Toen de zaden in de bloemkelken verschenen, werd Critical Jack Autoflowering geboren.

Dankzij 60% indica-dominantie, kan je een lichamelijke high verwachten waarmee de wereld er net iets zonniger uitziet. De sativa-genen maken de gehele ervaring meer ontspannen en voorkomen de couch-lock. Critical Jack Autoflowering straalt citrus- en exotische houtaroma's uit en die ruiken ongelooflijk lekker!

Vanwege de autoflowering genen kan je een vrij kleine plant verwachten. De opbrengst zal binnen ongeveer 25-100g/plant bedragen, tegen 100-230g/plant buiten. Houd er rekening mee dat je niet teveel voeding geeft, want autoflowering soorten hebben geen grote hoeveelheden voedingsstoffen nodig.

Critical Jack Autoflowering ontwikkelt zich in 70-80 dagen van zaad tot oogst en bevat 14% THC. Dit is een relatief lange periode voor een autoflowering strain, maar de opbrengst en de kwaliteit zal zeker een goede compensatie zijn voor die 10 extra dagen wachten.

Recommended products
Andere producten van Dinafem