White Widow Autoflowering (Dinafem)

White Widow Autoflowering van Dinafem combineert de klassieke smaak en high van White Widow met de stabiliteit en opbrengst van Auto Critical+. Het resultaat is een variant die zo trouw mogelijk blijft aan de originele White Widow en die hetzelfde, zo gewilde old-school gevoel opwekt. White Widow Autoflowering ontwikkelt in 75-80 dagen van zaadje tot oogst en levert tot 60g/plant.

Genetica 65% indica - 35% sativa - ruderalis
Ouders Critical+ Auto x White Widow
Bloeitijd 75-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% 9-12%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 25-60g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-160g/plant
Hoogte (buiten) 50-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 10.00
1 zaadje € 10.00
3 zaden € 13.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

White Widow autoflowering: Ruderalis-geinfuseerde klassieke White Widow van Dinafem

De mensen bij Dinafem hebben met de legendarische White Widow soort een autoflowering strain gemaakt die trouw blijft aan het origineel. De White Widow autoflowering is een indica-dominante autoflowering kruising die is gekweekt door een originele White Widow kloon te kruisen met de beste mannelijke Critical+ autoflowering van Dinafem. Na wat precisiewerk, is er een kruising ontstaan met de perfecte mix van indica-, sativa- en ruderalis-genen; de verhouding van indica- en sativa-genen is 65:35.

De ruderalis genen maken van de White Widow Auto een sterke en krachtige plant die gemiddeld 50-110cm hoog wordt. Het is een goede producent, want de toppen worden dik, compact en zitten vol met hars. Ook heeft de plant weinig bladeren. Hierdoor krijg je binnen gemiddelde opbrengsten van maximaal 60g/plant, en buiten 40-160g/plant. De ruderalis-genen zorgen er ook voor dat je dit, van zaadje tot oogst, binnen een periode van 75-80 dagen kunt bereiken.

De White Widow Auto van Dinafem brengt duidelijk een klassiek gevoel met zich mee; door het behoud van het aroma en het uiterlijk van de originele White Widow. Je kunt een klassiek, bitterzoet aroma verwachten met bloemige en citrus-achtige ondertonen. De high is aangenaam, dankzij de indica-genen, en is niet te sterk door de gemiddelde hoeveelheden THC (9-12%).

Als je van plan bent om een klassieke soort te kweken, maar niet veel tijd of ruimte hebt, zou je de White Widow Autoflower van Dinafem moeten overwegen. Door de beste kwaliteiten van de originele White Widow te behouden en te verbeteren met ruderalis-genen, is de White Widow Autoflowering een soort om aan de lijst van klassiekers toe te voegen.

Recommended products
White Widow Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem