Dinachem (Dinafem)

Dinachem smaakt naar tropische vruchten, vergezeld van een aromatische mix van olie, citrus en tropisch hout. Deze strain is het gevolg van een samenwerkingsverband tussen Dinafem en Amerikaanse kwekers van Chemdawg. De bloeiperiode is 60-70 dagen. Dinachem heeft 65% sativa invloeden en een goede weerstand tegen schimmel. Krachtige, euforische effecten vloeien over in een comfortabele stone.

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders Guava Chem x Original Chemdawg '91
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% 18-23%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 31.04
1 zaadje € 31.04
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dinachem: Dinafem's THC-rijke hybride, gebaseerd op Chemdog

Dankzij een zorgvuldig proces van stabiliseren en hybridiseren, heeft Dinafem een waar kunstwerkje neergezet met Dinachem. De kwekers bij Dinafem kregen de originele Chemdog genetica in handen, een fenotype met de naam Chemdog 91'.

De mix tussen Chemdog 91' en de weelderige Guava Chem produceerde een geweldige 65% sativa en 35% indica cultivar met overheerlijke, tropische en exotische houtaroma's. Na consumptie wekt Dinachem een cerebrale en verfrissende high op die langzaam overgaat in een meer relaxte, lichamelijke high. Het THC-gehalte kan oplopen tot 23%, wat al aangeeft dat consumenten van deze soort zeer krachtige resultaten mogen verwachten.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 60-70 dagen, mits Dinachem alle noodzakelijke voedingsstoffen ontvangt en de juiste omgevingsomstandigheden zijn ingesteld. De opbrengst bedraagt ongeveer 500g/m² in binnenprojecten en tot 800g/plant buiten.

Als je een superieure high en legendarische Rock N' Roll genetica wil ervaren, zal Dinachem aan je behoeften voldoen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem